Kuvaus

C.S. Lewis sai virikkeitä Inklinks-kerhossa J.R.R. Tolkienilta ja loi surutta aineksista oman satumaailmansa. Tarina toimii ihmeen hyvin suorana allegoriana Raamatun Uuteen testamenttiin. Aslan kuolee Jeesuksen kuoleman maailman puolesta ja Edmond tekee tärkeimmän eli Juudaksen työn.

BBC:n taannoisesta minisarjasta Disneyn elokuvaversio panee paremmaksi oikeastaan vain teknologian ansiosta. Neljä tähteä tämä saa elokuvana nipin napin ja puolet siitä ihastuttavan Lucyn (Georgie Henley) ja kammottavan valkean velhon (Tilda Swinton) roolien ansiosta.

Erinomainen audiovisuaalinen tuote. Dubbaus toimii suomeksi 5.1:senä paremmin kuin äänikirjana, joka oli tyyliä ”Luusi huusi”. Alkuperäinen ääniraita tuntuu toki paremmalta, kun tunnetetut brittiäänet panevat parastaan, esimerkiksi Liam Neeson Aslanina ja Ray Winstone majavana. Kaksi levyä. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, triviaraita, 4 min. ylijäämäotoksia, yhteensä noin 203 min. dokumentit, interaktiivinen kartta, Narnian aikajana, kahdeksan sivun triviavihko ja neljä taidekorttia.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 15 vrk 18 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 15 vrk 18 h 54 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.