Tuote on myyty käyttäjälle BambiSatu hintaan 32 €

Kuvaus

hyväkuntoiset levyt

Kaikki elokuvat ei kuvassa

elokuvat:

MARIAN RAKASTAJAT
Ivan Bibic palaa sodasta pieneen kotikaupunkiinsa Pennsylvaniaan. Toisen maailmansodan taistelut kauhuineen ja vankileirin traumaattiset kokemukset ovat kuitenkin jättäneet Ivaniin syvät henkiset arvet... Ivanin elämän tärkein asia ja henkinen voimavara on hänen rakkautensa pitkäaikaista tyttöystäväänsä ja kihlattuaan, Mariaa kohtaan. 
Parin mentyä naimisiin, joutuu Ivan kuitenkin pian toteamaan, että sodan muistoilla on yhä vahva ote hänestä: hän ei kykene seksiin Marian kanssa. Rakastaa Mariaa ja toivoen että tämä olisi onnellinen, rohkaisee Ivan häntä ottamaan rakastajan. Lopulta Maria suostuu ehdotukseen... Mutta kumpikaan ei osaa aavistaa millaisia elämänmuutoksia ja uhrauksia päätös tuo mukanaan.

KISSAIHMISET
Eroottinen, raatelevaa intohimoa tihkuva kauhuklassikko.
Nastassia Kinskin esittämä nuori ja viaton Irena muuttaa vuosien jälkeen veljensä Paulin (Malcolm McDowell) luokse New Orleansiin. Sisaruksia riivaa ikiaikainen kirous, joka voi muuttaa heidät verenhimoisiksi pedoiksi.
Jacques Tourneurin samannimisestä klassikosta (1942) modernisoitu versio vie katsojat ihmisen alitajuntaan, jossa eroottiset unet ja mielikuvitusmaailma heräävät eloon. 

REVOLUTION - vapauden voitto
Hän oli väärässä paikassa väärään aikaan… ja niin hän oli mukana Amerikan luomisessa.
On vuosi 1776. Amerikka kapinoi vihattua englantilaista siirtomaavaltaa vastaan. Turkismetsästäjä Tom Dobb joutuu sattumalta vallankumouksen keskelle, ja pian hänellä onkin keskeinen rooli Amerikan verisessä taistelussa kohti itsenäisyyttä.
Vapauden voitto -elokuvan on sanottu olevan vaikuttava, moderni versio elokuvasta Tuulen viemää. Oscar-ehdokkaana ollut ohjaaja Hugh Hudson kuvaa raakuudella, rakkaudella ja intohimolla Yhdysvaltain historian kenties tärkeimpiä tapahtumia.
Al Pacino, Donald Sutherland ja Nastassja Kinski näyttelevät keskeisiä rooleja, ja sivuosassa nähdään laulajatar Annie Lennox.

TESS
Kun Tom Hardyn klassikkoromaani "Tessin tarina" ilmestyi vuonna 1891, oli se valtaisa menestys ja aiheutti samalla viktoriaanisille moralisteille harmaita hiuksia. Teos on filmatisoitu jo viidesti, näistä Polanskin versiota pidetään onnistuneimpana. Elokuva oli Oscar-ehdokkaana kuudessa sarjassa ja saikin kolme. Nastassja Kinski sai elokuvassa suuren läpimurtonsa esittäessään köyhää ja ihastuttavaa Tessiä, jonka elämä muuttuu täysin kohtalon oikusta.
Hänen alkoholisoitunut isänsä saa eräänä päivänä tietää olevansa aatelissukua ja lähettää tyttärensä korjaamaan sukupuunsa hedelmiä. Tess on suurmenestys hienoissa piireissä, mutta menneisyys vaanii häntä joka mutkan takana. Hänen elämänkohtaloonsa mahtuu niin rakkautta, pettymystä kuin jopa murhaa...

AMERICAN RHAPSODY
Unkari 1950, peter ja margit joutuvat pakenemaan kommunismia jättäen taakseen kotimaansa ja pienen tyttövauvansa. 6v kuluu ennekuin tyttö tapaa vanhempansa Los Anglesissa. tytön on vaikea sopeutua uuteen maailmaan ja 15v hän matkustaa budapestiin etsimään juuriaan...

SUHTEET SEKAISIN
Porter Stoddard (Beatty) on menestyvä New Yorkilainen arkkitehti. Muutaman 'harha-askeleen' seurauksena hän huomaa vaimonsa (Keaton) alkavan epäillä jatkuvia menemisiä. Samanaikaisesti Porterin lapsuudenystävä Mona (Hawn) on juuri saanut tietää miehensä Griffinin (Shandling) - joka sattuu olemaan Porterin paras ystävä - uskottomuudesta. Näistä asetelmista alkaa riemastuttava tarina isoista pojista, jotka hölmöilevät ja isoista tytöistä, jotka tasaavat tilit.

KAIKKI ISÄNI HOTELLIT
Hupsu perheenisä muokkaa unelmiensa hotellia ja kuljettaa perhettään paikasta toiseen. Yhdysvalloista Wieniin asti. John Irwingin värikäs tarina, jossa moottoripyörät, karhut, rakkaus, tragediat, terrori-iskut, ja muut katastrofit vaihtuvat hulvatonta vauhtia. Mielikuvituksellisesti toteutettu maailmanmenestys.

BEYOND THE CITY LIMITS
Se oli helppo keikka. Kasinon rahavuoret vain odottivat noutajaansa ja kaikki sujui kuin rasvattu. Vaikeudet alkoivat vasta, kun saalis piti jakaa. Miehenryökäleet päättivät jättää keikkaan osallistuneet naiset nuolemaan näppejään. Ja se nyt ei käy päinsä. Naiskolmikko ottaa ohjat omiin pystyviin käsiinsä ja usuttaa ahneet miehet toistensa kimppuun. Mutta panosten kovetessa naistrion on kysyttävä itseltään: kuinka pitkälle he ovat valmiit menemään?

SORMUS ( Danielle Steel )
Ariana von Gotthard, saksalaisen yläluokan perheen tytär, näkee sodan repivän perheensä ja maansa kappaleiksi. Isä auttaa Arianan veljeä pakenemaan, mutta kokee itse petturin kuoleman. Ariana menee naimisiin saksalaisen sotilaan kanssa, mutta menettää tämänkin sodan uhrina. Ariana on raskaana ja pakenee Amerikkaan mukanaan vain äitinsä sormus, joka muistuttaa menneestä ajasta. Hän rakentaa itselleen vähitellen uuden elämän New Yorkissa, muttei koskaan menetä toivoaan, että voisi joskus löytää veljensä ja siten sulkea elämänsä ympyrän?

SAY NOTHING
Claire ja Ed Needham (Nastassja Kinski ja Hart Bochner) ovat pariskunta, jonka suhteeseen on tullut vaikeuksia; Ed on menettänyt työnsä, ja hänen masennuksensa on johtanut alkoholiongelmiin. Claire tarvitsee omaa aikaa, ja hän lähtee lomalle. Lomallaan hän tapaa Julianin (William Baldwin), komean ja vakuuttavan muukalaisen. Claire aloittaa suhteen Julianin kanssa, mutta pian hän alkaa tuntea syyllisyyttä uskottomuudestaan. Hän päättää palata kotiin ja aloittaa kaiken alusta. Kotiin tullessaan Claire kuulee, että Ed on löytänyt uuden työpaikan, mutta Clairen ilo muuttuu järkytykseksi ja epäluuloksi, kun hän kohtaa Edin uuden pomon - Julianin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


32 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.3.2024 10:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.