Tuote on myyty käyttäjälle uraputki-eris hintaan 4 €

Kuvaus

Mukana ohjekirja.

Need for Speed Carbon imaisee sinut mukaansa osaksi maailman vaarallisinta ja adrenaliinintäyteisintä katuajomuotoa.

Sinun ja ryhmäsi on taisteltava kaupungin kuninkuudesta ja riskeerattava kaikki, jotta pystyisit ottamaan vastustajan alueet kortteli korttelilta haltuusi. Poliisit koventavat otteitaan, kun taistelu siirtyy pikkuhiljaa Carbon Canyoniin. Saatat menettää ansaitsemasi kunnioituksen silmänräpäyksessä missä tahansa kanjonin hengenvaarallisista mutkista. Edusta omaa luokkaasi, ryhmääsi ja omaa hoodiasi kilpa-ajopelien uudessa vallankumouksessa, Need for Speed Carbonissa.

 

Selviä kanjonista

Uudet Canyon Duel -kaksintaistelupelitila ja Drift race -suditteluskaba ovat täydelliset tavat testata ajotaita ja hermojen kestävyys. Yksikin väärä liike ja kisan voitto voi olla mennyttä.

 

Ota kaupunki haltuusi

Kisaa kaupungin hallinnasta kortteli korttelilta. Ensin sinun tulee voittaa kilpailevat porukat heidän omilla mestoillaan. Tämän jälkeen sinun on piestävvä kilpailevan ryhmän johtaja Carbon Canyonin hengenvaarallisissa kurveissa.

 

Tunaa unelma-autosi uuteen kondikseen

Vallankumouksellinen Autosculpt? -autonmuokkaustyökalu antaa sinulle mahdollisuuden muokata autosi ulkonäköä mielin määrin.

 

Edusta omaa luokkaasi

Ole osa Tuner, American Muscle tai Exotic -autoluokkia ja todista muille kovuutesi. Uuden fysiikanmallinnuksen ansiosta jokaisen luokan autot käyttäytyvät eri tavoin.

 

Kerää oma jengisi

Mieti tarkkaan, ketkä kelpaavat omaan jengiisi. Käytä heidän taitojaan hyväksesi sekä radalla että korjaamolla, jotta voitat kisoja ja teet autostasi makeimman katseenkääntäjän.


Luokka: PS2

Ikäsuositus: 11+

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 6.5.2024 1:57
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.