Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Liza Bremer: SAAREN MUUKALAISET. 1988 Winthers, Naiskohtalo-sarjan 9:s kirja. 159-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Saaren muukalaiset (1988; Isle of strangers 1984) –teoksen tapahtumat lähtevät liikkeelle new yorkilaisessa matkatoimistossa. Matkatoimiston apulaisjohtaja, kaksikymmentäviisivuotias Marie-Claire Trent, on ruskeaverikkö, pieni – petite, kuten ystävät usein sanoivat – mutta sopusuhtainen, luonteeltaan impulsiivinen, hän halusi saada käsillä olevan työn tehdyksi moitteettomasti mutta nopeasti, jotta voisi syöksyä seuraavaan tehtäväänsä. Marie-Claire, lempinimeltään M. C., on odottanut kärsimättömästi lähtöä työmatkalle: esimiehensä Chuck Devinen loukattua jalkansa M. C. joutuu – tai pääsee – lähtemään Canciniin, taianomaiselle meksikolaiselle saarelle. Saarella romantiikan hyökyaalto ottaa M. C.:n harjalleen… Mutta samalla väijyy kuolemanvaara… Häikäilemätön kokaiinijengi etsii tilaisuutta pienen ruskeaverikön surmaamiseen. M. C. oppii paljon, myös intohimon merkityksen…

Kirjan kanteen kirjoittajan nimi on painettu muodossa "Lisa Bremer" - kirjan nimilehdellä kirjoittajaksi on kuitenkin merkitty "Liza Bremer". Liza Bremerin teoksia ei liene suomennettu muita kuin Saaren muukalaiset (1988).

 

2. Nelle McFather: UKKOSKUKKULA. 1987 Winthers, Naiskohtalo-sarjan 6:s kirja. 159-sivuinen nidottu kirja, kannen alanurkassa pieni taittuma (ks. kuva), muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä, kannessa tutustumistarjoushintatarra (ks. kuva).

Ukkoskukkula (1987; Thunder Hights 1984) -teoksessa kaunis vaaleaverikkö Janie Winship, amerikkalaisen viihdealan jättiyhtymä Barton Median johtaja Bob Bartonin tärkein avustaja, lähtee Englantiin. Hänen esimiehensä lähettää hänet laatimaan kauppasopimusta di Saverion kanssa olkikattoiseen mökkiin Lontoosta pohjoiseen. Kun Janie havahtuu vaaran ja intohimon pyörteistä, jotka ovat pyyhkäisemäisillään hänet raiteiltaan, tuo paikka, Ukkoskukkula, osoittautuu nimensä veroiseksi…

Nelle McFather on amerikkalainen viihdekirjailija. Hänen tuotannostaan ovat ilmestyneet suomeksi Ukkoskukkula (1987; Thunder Hights 1984) ja Valheiden verkko (1989; Entangled 1988).

 

3. Sigge Stark: IKUINEN TULI. 1983 Wennerbergs. 191-sivuinen nidottu kirja, nide vähän vinoutunut, selän alareunassa pieni repeämä (ks. kuva), muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Ikuinen tuli (1983; Den eviga elden 1983) –teoksen tapahtumat sijoittuvat Ruotsin maaseudulle. Varakas Will Weigard on kiertänyt aikansa maailmaa ja palaa kotikyläänsä Ljunghedaan ottaen isännyyden lapsuudenkodissaan, Ljunghedan kartanossa. Will on mies parhaassa iässään ja hänen miehekkään komeat kasvonsa - ruskea iho, tummat silmät ja kapea määrätietoinen suu - ovat naisten mieleen. Mutkaton, nuori Nina on lapsuudestaan asti ollut kasvattina Ljunghelan pappilassa. Hänen viileän ulkokuorensa alta saattoi aavistaa kiihkeän luonteen. Nina oli kihloissa kirkkoherran pojan, hiljattain papiksi vihityn Bon kanssa. Sitten kohtalo johdatti pappilaan Will Weigardin...

 

4. Sigge Stark: VIESTI RAJAN TAKAA. 1983 Wennerbergs. 192-sivuinen nidottu kirja, selän alareunaa korjattu teipillä, kannessa pari sydäntarraa (ks. kuva), muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Viesti rajan takaa (1983; Hon sände ett bud 1983) -teoksen tapahtumat sijoittuvat Ruotsin maaseudulle. Kun Henrik Gudbrandson kuolee, käy selville, että vauraana pidetty Toftan tila oli kiinnitetty savupiippuja myöten. Henrikin poika Ulf on tyhjätasku lukuun ottamatta pientä mökkiä, jonka hän oli perinyt isoäidiltään. Mökin naapurissa on Hedin kartano. Kartanon omistaja, professori Simon Rahm, ei huomaa, mitä on tekeillä. Hänen tyttärensä Coralie sen sijaan oivaltaa, etteivät asiat ole oikealla tolalla. Kartanoa hoitava Adolph-setä ei anna Coralien liikkua vapaasti, taloudenhoitaja vakoilee häntä ja häntä estetään tapaamasta muita ihmisiä. Coralie kääntyy epätoivoissaan Ulf Gudbrandsonin puoleen…

 

5. Sigge Stark: SIRKUS DEMONIO. Suomentanut Karin Blomén. 1984 Winthers. 160-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä, kannessa tarjoustarra..

Sirkus Demonio (1984; Cirkus Demonio) –teoksen tapahtumat sijoittuvat sirkuksen maailmaan. Sahanpurun ja hevosten haju kohosi kohti sirkusteltan kupolia. Orkesteri kajautti ilmoille tunnussävelen, ja punakeltaisten valojen välkkyessä maneesille karautti kuvankaunis nainen lämminverisellä ratsullaan. Pitkät hiukset hulmusivat hoikan vartalon ympärillä ja suu loisti valkoiseksi meikattujen kasvojen keskellä kuin veriläikkä. Maneesin takana käytävässä odotteli taikuri Olsky – himokas virne vastenmielisillä kasvoillaan. Miss Belladonnasta tulisi hänen seuraava uhrinsa!

Sigge Stark (oik. Signe Björnberg os. Petersén, 1890 Örebro – 1964 Filipstad) kirjoitti ensimmäiset novellinsa 25-vuotiaana. Hänen esikoisteoksensa on Den steniga vägen till lyckan (1924). Sigge Stark jatkoi kirjoittamistaan 1960-luvulle asti. Hän julkaisi 115 romaania ja viitisensataa novellia tai kertomusta ja oli vuosikymmenien ajan Ruotsin luetuimpia kirjailijoita. Hänen teoksiaan on käännetty useille kielille, suomeksi lähes neljäkymmentä, joista ensimmäisinä Coran arvoitus (1946; Cora Bergös gåta) ja Kultaharja (1946; Guldkungen). Omalla nimellään Signe Björnberg on julkaissut teokset Kamrat Hund (1953; ei suom.) ja Våra vänner djuren (1969; ei suom.).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 13 vrk 15 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 13 vrk 15 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.