Kuvaus

Tämä uudelleen myyntiin, kun ei edellinen ostaja koskaan lunastanut.

Huutajalle: Jos huudat tämän kohteen, niin oletko ystävällinen ja ota yhteys jos et huudon päättymispäivänä (tai heti seuraavana) pysty maksua suorittamaan, niin on kyllä mahdollista sumplia maksuaikaa tyyliin viikko (ei ole niin kallis kohde kuitenkaan, että kenenkään tästä luulisi konkurssiin menevän) niin ei tarvitse jättää lunastamatta ja antaa tyhjiä lupauksia maksusta!

AVS:n kotiintulon johdosta tämä tarpeettomana myyntiin


Pakettiin kuuluu:
-Itse konsoli ja piuhat (ei näy kuvassa, mutta av-scart-kaapeli sekä alkuperäinen virtalähde). Konsoli on SCN-aluekoodilla.
-2 ohjainta. Näihin on näppäinkumit vaihdettu 2019 syksyllä eikä sen jälkeen pelattu. Testattu että toimii ja molemmissa ok näppäintuntuma.

8 peliä. Näissä on hieman sanomisen varaa, eli eivät ole mitenkään keräilykuntoisia vaan enemmänkin pelaamiseen tarkoitettuja. Viat lueteltu kuvauksissa
-Super Mario Bros EEC/SCN. Etuetiketissä vasen alareuna repsottaa. Takatarrassa jurmu.
-WWF Wrestlemania ESP/DAS. Ei mainittavia vikoja. Yleisilme siisti.
-Blades of Steel EEC/SCN. Takatarran vasen yläkulma revennyt
-TMHT EEC/SCN Ei mainittavia vikoja, yleisilme siisti
-Super Mario Bros 3 FRA/FAH-1 Ei mainittavia vikoja, yleisilme siisti
-Kabuki Quantum Fighter SCN/SCN. Takatarrasta noin 1/4 revennyt ja samalla lähtenyt aluekoodi näkyvistä ja jotain tarran jäämiä. Päätyetiketti on irti toisesta reunasta.
-Bionic Commando EEC/? Takatarrasta osa revennyt ja samalla myös mahdollinen takatarran aluekoodi-maininta. Takapuolella myös jotain tarran jäämiä. Etiketti on myös aika jyrän alle jäänyt.
-Super Mario Bros/Duck Hunt EEC/SCN Takatarrasta osa revennyt ja samalla myös osa aluekoodista. Näkyvissä CN Takapuolella myös jotain tarran jäämiä.

Pyrin nämä mainitut tarran jäämät puhdistamaan carteista ennen luovuttamista seuraavalle omistajalle. Peleistä on liitinpinnat puhdistettu ja ne toimivat suhteellisenkin moitteetta. Kuvista pitäisi saada aika hyvä kuva noista mainituista moitteista. Kysyttäviä saa esittää, jos moisia tulee mieleen.

Mielellään nouto Jyväskylän Palokasta, mutta myös kusti polkee tämän paketin kun maksaa 7,90 lisää. Jos välttämättä haluaa, niin onnistuu lähetys myös Matkahuollon kautta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
76,26 €
Sulkeutuu 1 vrk 8 h 6 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 76,26 € Sulkeutuu 1 vrk 8 h 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.