Kuvaus

Saksassa oli pieniä ahkeria GAU soluja joka kaupungissa ja tässä on eräänlainen vanhojen puoluetoverien ( NSDAP= Nazi ) kokoontuminen RUHR teollisuus alueella 15-17 kesäkuuta vuonna 1935. Tapaamisen ja Juhlan organisoi Westfalen GAU , heidän etelä-osasto. Pinssi kuvaa laskeutuvaa kotkaa, jolla on kynsissään seppele ja sen sisällä symbooli hakaristi. Koko 45x33mm. Oletan alumiinia. Ehdottomasti on aito ja ehdottomasti on harvinainen neulamerkki.

MIL09AP404 Hakaristi merkki vuodelta 1935 ja aito. Käytetty keräilijälle. Puolue politiikka aihe. Kohde on Hampurissa, Saksa

On ihmisiä, jotka tyrkkäävät aivan heti 50.- setelin kouraan ja haluavat tämän itselleen. Ikävä kyllä, se on aivan liian vähän.  Merkki on n.83 v vanha ja aivan aito, sekä lisäksi hyvin harvinainen.   Keräilyarvoa on melkoisesti enemmän, kuin 50 euroa. 

Tietenkin on meitä, joidenka mielestä on arvo 10.- euroa ja sellaista se vaan on. Kun myyn omaa autoani ja pyydään siitä vanhana 10,000 euroa, aina paikalle saapuu myös  entisen Neuvostoliiton vasallimaiden miehiä,  usein Puolasta, Romaniasta,  Albaniasta ,jotka lupaavat autostani maksaa  heti käteen tuhat euroa. Kun kysyn,koskas loput, niin heidän mielestä on oikea arvo vain 500 euroa, mutta heillä on hyvä sydän.    Aina ei arvostus käy yksiin, kauppa syntyy vain myyjän ehdoilla, unelmat ja kiukuttelut, auton arvon ja kunnon haukkuminen ei auta. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa, katso ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 
Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi 100%:sti takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

64,50 €
tai
Sulkeutuu 109 vrk 12 h 12 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

64,50 € Sulkeutuu 109 vrk 12 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.