Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

[0116]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen ensipainos SAULI NIINISTÖN / SUOMEN PRESIDENTTIEN ystäville.

MAKSAA TILATTAESSA 26,50e + PK -> KATSO https://www.booky.fi/tuote/petri_nevalainen/nimismiehen_kiharat_sauli_niiniston_henkilokuva/9789512081059
 

Petri Nevalainen: Nimismiehen kiharat - Sauli Niinistön henkilökuva

Kuinka varsinaissuomalaisesta juristista tuli Suomen suosituin miespoliitikko? Kokoomuksen puheenjohtajana ja valtiovarainministerinä 1990-luvulla poikkeukselliseksi poliittiseksi ilmiöksi noussut Sauli Niinistö on ehtinyt olla juristi, poliitikko, pankkimies ja kirjailija. Niinistö hävisi vuoden 2006 presidentinvaalit täpärästi Tarja Haloselle, mutta heti seuraavissa eduskuntavaaleissa hän sai Uudellamaalla yli 60 000 ääntä, joka on enemmän kuin kukaan suomalainen poliitikko on parlamenttivaaleissa saanut.

Nimismiehen kiharat tekee läpileikkauksen Niinistön elämään ja uraan. Petri Nevalainen hakee kirjassaan vastauksia siihen, mitkä ovat Niinistön suurimmat saavutukset, kuinka niitä arvioidaan kansan ja politiikan ammattilaisten keskuudessa ja mikä loppujen lopuksi on nostanut Niinistön suomalaisten suosikiksi presidentin vaaleissa, ja sitä kautta myös presidentiksi.
 

AJATUS KIRJAT

1. painos

WS Bookwell OY - Juva 2010


VOITTOHUUTO ja PK. 3.25e TILILLE ja PAKETTIA POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,75 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.1.2018 8:34

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.