Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Elektroniset Nevercold Ontario -lämpökäsineet ovat rakenteeltaan hyvin ohuet, eikä niissä ole varsinaista lämpöeristekerrosta. Ne onkin ensisijaisesti suunniteltu aluskäsineiksi paksumpien talvikäsineiden alle. Ontario -lämpökäsineitä voi kuitenkin käyttää pakkassäällä myös sellaisenaan vaikkapa kohtalaista sorminäppäryyttä vaativissa tehtävissä (mm. valokuvaaminen), joissa paksumpien käsineiden käyttäminen ei ole mahdollista. Lämpökäsineet soveltuvat erinomaisesti myös valkosormisuudesta kärsiville sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Ontario -lämpökäsineiden lämmityselementit ovat sormien ympärillä, joten lämpö jakautuu käsineiden sisällä tasaisesti ja miellyttävästi. Käsineiden selkäpuoli on ohutta ja joustavaa polyesteri-spandex-sekoitekangasta, ja kämmenpuoli hieman paksumpaa pehmeäpintaista mikrokuitukangasta. Sisävuori on miellyttävän pehmeää polyesterikangasta.

Käsineiden akkutaskut ovat ranteen kohdalla. Virtalähteinä ovat tehokkaat ja pienikokoiset litium-ioni-akut. Ne ladataan joko käsineiden mukana toimitettavalla kahden akun verkkolaturilla tai lisävarusteena saatavalla autolaturilla.

Ontario -käsineissä on kolmiportainen lämpötilan säätö. Lämmitysvoimakkuus valitaan ranteessa olevalla painonapilla. Painonapin valon väri ilmaisee valitun lämmitysvoimakkuuden. Täydellä teholla lämmityselementtien lämpötila on 52 °C ja akunkestoaika noin 2 tuntia. Alimmalla teholla lämmityselementtien lämpötila on 37 °C ja akunkestoaika noin 8 tuntia. Lämmityksen voi myös kytkeä painonapista kokonaan pois silloin, kun sille ei ole tarvetta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


30 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 5.4.2024 9:12
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.