Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  CD-levystä

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Winchester: EVERYBODY'S DOIN' IT (LINE DANCE). 2001 Sony Music. Ehjä CD-levy ehjässä slim-kotelossa.

1. Everybody's Doin' It (Line Dance) (2001 Version) 2:49

2. Line Dance Trance 3:19

3. Dancin' 3:25

Winchester -yhtye - Leif Enqvist, Henry Riihimäki, Roger Karlsson, Christian Lunabba - oli vahvasti mukana pitkin Suomea levinneessä Line Dance -buumissa. Countrytanssia alettiin tanssia tanssikouluissa ja pubeissa, kokonaisia risteilyjäkin järjestettiin kantritanssin ympärille. Everybody's Doin' It (Line Dance) tuli suurelle yleisölle tutuksi kun se soi television Pulkkinen-ohjelman taustamusiikkina.

 

2. Gitano Boys: ANNA MARIA. 1992 ARS Productions, Polydor. CD-levy slim-kotelossa.

1. Anna Maria (Georges Reyes) (Radio Version) 2:56
2. Anna Maria (12" Version) 4:50
3. Anna Maria (Instrumental) 3:40
4. Olvidado (Mario Reyes) (Instrumental) 3:20

Ranskalainen Georges Reyes syntyi musikaaliseen romanisukuun: hänen isänsä on Nicolas Reyes, Gipsy Kings -yhtyeen johtava laulaja. 14-vuotiaana hän perusti serkkunsa Mario Reyesin kanssa ensimmäisen yhtyeensä Gitano Boys. 19-vuotiaana hän perusti Gipsy Kings -yhtyeen, joka toimi 1994-2001; sen jälkeen hän oli eri mustalaiskokoonpanoissa. Nykyisen Reyes Heritage -kokoonpanon muodostavat Georges Reyes, Mario Reyes, Paul Santiago ja Jordan Reyes.

 

3. NEW ZEALAND PIPES AND DRUMS. 2001 Kiwi Gold. CD-levy muovikotelossa ilman papereita. 18 kappaletta, kokonaissoittoaika 75:51. Perinnemusiikkia Uudesta Seelannista, puhaltimet ja rummut (pipe band), jossain kappaleessa lisäksi laulaja (kieli: englanti).

Perinteinen puhallinyhtye (pipe band) muodostuu puhaltajista ja rumpaleista. Tunnetuin perinne on Skotlannissa ja Irlannissa, mutta se elää myös kelttialueilla Espanjassa, Ranskassa ja muualla Euroopassa sekä Ison Britannian maissa ja entisissä Englannin siirtomaissa kuten Yhdysvallat, Kanada, Australia, Uusi-Seelanti, Etelä-Afrikka, Intia, Malesia, Singapore, Hong Kong, Brunei, Sri Lanka ja Pakistan; yhtyeitä on myös maissa, joilla on skotti- tai kelttiyhteyksiä kuten Thaimaa, Kolumbia, Meksiko, Brasilia, Chile, Uruguay ja Argentiina. (lähde: English Wikipedia)

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 46 vrk 19 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 46 vrk 19 h 45 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.