Kuvaus

tSuosittu 2K-urheilupelien sarja parantuu vuosi vuodelta ja kauden 2008 pelaamista nähdään tuoreimmassa NHL 2K8 -pelissä entistä upeammin puittein. Tuttu pelisarja on parantunut niin pelattavuudeltaan, pelaajamalleiltaan, animoinniltaan kuin ulkoasultaan muutenkin, aina yksityiskohtia myöden.

tMukana ovat kaikki uusitut NHL 07 peliasut ja logot, varustemerkit sekä pelaajakohtainen käytös unohtamatta pelaajien franchise-sopimuksia ja pelaajavaihtoja.

t- Täyden 360 asteen analogiset kontrollit vievät ohjaustarkkuuden aivan uudelle tasolle yhdistäen kiekon käyttämisen toiselle ohjainsauvalle ja näin mahdollistaen uskomattoman tarkan ohjausmallin.
t- Uusitut pelaajamallit tarkkoine varusteineen ja pelaajien mallinnettujen kasvojen kanssa tekevät pelistä kaikkien aikojen aidoimman tuntuisen jääkiekkopelikokemuksen pitäen sisällään täysin uudet NHL 07 -peliasut ja -logot.
t- Täysin uusittu keinoäly, pelaaja-animaatiot sekä tilannekohtaiset toimintamallit eri pelaajille.
t- Entistä syvemmät franchise-mahdollisuudet luovat puitteet laajoille sopimuskuvioille ja pelaaja-agentelle palkkakattoineen yms.

tXbox 360
tPelaajien lukumäärä: 1-4
tOnline multiplayer: 2-8
tPelin kieli: Englanti
tIkäsuositus: 16+tTuote on uusi, vielä muoveissa.
tHinta sisältää ALV 24%.Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,53 €
Sulkeutuu 65 vrk 13 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,53 € Sulkeutuu 65 vrk 13 h 55 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.