Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

pehmeäkantinen pokkari
Etukannen alalaidassa painaumia

Maailmanhistorian sotien merkittävimmät faktat ja hullunkurisimmat triviatiedot. Välttämätön lisävaruste jokaisen kotikenraalin kirjahyllyyn.

Humoristinen kotikenraalin tietopaketti

Sotahistorioitsija Nicholas Hobbes on koonnut kirjaseensa maailmanhistorian sotien merkittävimmät faktat ja hullunkurisimmat triviatiedot, muiden muassa kuuluisimmat meritaistelut, molempien maailmansotien uhriluvut, miesluvultaan mitättömimmät armeijat, historian tunnetuimmat tärkeilijät ja hurmoksellisimmat sotapuheet. Kaikki sodasta kartoittaa lisäksi kuriositeettejä, joihin lukeutunevat eläimille myönnetyt urhoollisuusmitalit, sotilasoperaatioiden kuuluisimmat katastrofit ja kalleimmat kömmähdykset – puhumattakaan Napoleonin terveysongelmista tai Aleksanteri Suuren kahdeksasta sotavammasta.

Nicholas Hobbes perehtyi useisiin satoihin erilaisiin tietolähteisiin, joista merkittävimpiä ovat CIA World Fact Book 2002 ja Lontoossa sijaitseva brittiläisen imperiumin sotamuseo.

Kaikki sodasta on hämmästyttävä, tyrmistyttävä ja suorastaan välttämätön lisävaruste jokaisen nojatuolissaan taktikoivan kirjahyllyyn.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.10.2017 18:42

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.