Kuvaus

pehmeäkantinen pokkari
Etukannen alalaidassa painaumia

Maailmanhistorian sotien merkittävimmät faktat ja hullunkurisimmat triviatiedot. Välttämätön lisävaruste jokaisen kotikenraalin kirjahyllyyn.

Humoristinen kotikenraalin tietopaketti

Sotahistorioitsija Nicholas Hobbes on koonnut kirjaseensa maailmanhistorian sotien merkittävimmät faktat ja hullunkurisimmat triviatiedot, muiden muassa kuuluisimmat meritaistelut, molempien maailmansotien uhriluvut, miesluvultaan mitättömimmät armeijat, historian tunnetuimmat tärkeilijät ja hurmoksellisimmat sotapuheet. Kaikki sodasta kartoittaa lisäksi kuriositeettejä, joihin lukeutunevat eläimille myönnetyt urhoollisuusmitalit, sotilasoperaatioiden kuuluisimmat katastrofit ja kalleimmat kömmähdykset – puhumattakaan Napoleonin terveysongelmista tai Aleksanteri Suuren kahdeksasta sotavammasta.

Nicholas Hobbes perehtyi useisiin satoihin erilaisiin tietolähteisiin, joista merkittävimpiä ovat CIA World Fact Book 2002 ja Lontoossa sijaitseva brittiläisen imperiumin sotamuseo.

Kaikki sodasta on hämmästyttävä, tyrmistyttävä ja suorastaan välttämätön lisävaruste jokaisen nojatuolissaan taktikoivan kirjahyllyyn.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 9 vrk 22 h 22 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 9 vrk 22 h 22 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.