Kuvaus

LUETHAN KOKO KUVAUKSEN ETTEI MITÄÄN TÄRKEÄÄ JÄÄ HUOMAAMATTA.

Täysin uudenveroinen, parempi kuin avaamaton muoveissa, koska: On omia kokemuksia muoveissa olleista koteloista, jotka ovat olleet sisältä rikki ja levyistä, jotka ovat olleet joko: a) naarmuilla b) sotkussa c) vääriä d) kokonaan poissa.

Niin, sitähän ei voi puoleen eikä toiseen todistaa, olenko katsonut vai en, mutta Blu-ray Disc:hän on joka tapauksessa tuote, joka ei katselemalla kulu eli ESIMERKIKSI kerran katsottu Blu-ray Disc on täysin identtisessä kunnossa katsomattomaan nähden eikä siis verrattavissa vaikka autoon, jolla on ajettu n kilometriä. Loppujen lopuksi merkitystä onkin ainoastaan seuraavalla kysymyksellä: "Kumman ostat mieluummin: tuotteen, joka EHKÄ on ehjä vai tuotteen, joka on tarkistettu, että se VARMASTI on ehjä?" (Mahdollisista valmistusvirheistä en voi tietää.)

Mielestäni positiivisen palautteen ansaitsemiseksi toimituksen on oltava nopea ja siksi pyrinkin siihen, että tavara lähtee postiin viimeistään 3 arkipäivää sen jälkeen kun maksu on kirjautunut tililleni (pyrkisin takaamaan vieläkin nopeamman postituksen, mutta lääkärini on sanonut, että minun tulee välttää stressiä).
 

Luc Bessonin semiklassiseen elokuvaan pohjautuva UUSI TV-sarja (sen surkean blondin vuosilta 19972001 voi unohtaa)!

Erittäin korkeatasoinen: oli yksi vuoden 2011 ehdokkaista, kun American Society of Cinematographers, USA jakoi palkintoja kategoriassa Outstanding Achievement in Cinematography.

 


Muovikotelo + yhteispohjoismaiset kannet.


4 ×BD.
Ainakin B-aluekoodaus (eli Eurooppa).

 


Season 2 (20112012) set-up:
"In the previous season of this suspenseful series featuring international action star Maggie Q, the charming and deadly Nikita waged a war against Division, the agency that created her. Michael – the man who trained her, a man she trusted – was hunting her.

"But Nikita had an ace up her sleeve: Alex, a girl she trained to infiltrate this secret unit of the government. At the end of Season One, Nikita and Alex's relationship has been shattered, and Nikita and Michael's relationship has been restored.

"In Season Two, Nikita and Michael are on the run with a hard drive containing the government's darkest secrets and conspiracies. Together, they are going to right the wrongs that Division has committed over the years, one mission at a time. But leading the hunt for them this time is Alex ... and she knows all of Nikita's tricks!"



Rooleissa:



Ekstrat:
What If? Writing the Fate of the Division
Live the Life: Maggie Q
• Audio Commentaries
• Deleted Scenes
• Gag Reel


TEKSTIT:
mm SUOMI, svensk, ...

Kuva:
1.78:1 1080p

Ääni:
- dts-HD Master Audio 5.1




Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 81 vrk 14 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

16,16 € Sulkeutuu 81 vrk 14 h 50 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.