Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  DVD:stä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. SUDEN ARVOITUS. 2006 Kinoproduction Oy. Ohjaus: Raimo O. Niemi. Käsikirjoitus Heikki Vuento. K7. Kesto 1 h 37 min. Ääni: suomi. Tekstitys: suomi, ruotsi, norja. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa (Jaffa-leffapaketti).

Suden arvoitus (2006) -elokuvan tapahtumat sijoittuvat Pohjois-Suomeen, pieneen kylään kauniin luonnon keskelle. 12-vuotias Salla viihtyy metsässä ja tuntee sielussaan yhteenkuuluvuutta luonnon kanssa. Hän elää ottovanhempiensa kanssa, isä on kylän poliisi ja äiti hoitaa lomamökkien vuokrausta turisteille. Seudun tärkein tulonlähde on poronhoito, joten sudet ovat olleet miespolvien ajan uhka asujaimiston elinkeinolle. Eräänä kauniina talvipäivänä hän näkee tunturilla kylän lähistöllä susia. Hänen löytönsä kantautuu kyläläisten korviin ja pian susien jäljille lähtee Venesmaa koiransa Simon ja kahden kaverinsa kanssa. Salla aikoo pelastaa sudet Venesmaalta ja saa siihen tehtävään avukseen naapurin poika Matiaksen. Yhdessä he pelastavat sudenpennut Venesmaan käsistä. Samalla Sallalla on vaikea päätös, kun äitejä onkin kaksi ja lapsia yksi. Suden arvoitus on koko perheen seikkailuelokuva, joka vie katsojan jännittävien ja humorististen tapahtumien keskelle villiin luontoon.
Tarina perustuu Kirsti Mannisen nuortenkirjaan Suden arvoitus (2006). Elokuvan pääosissa nähdään uudet nuoret kasvot Tiia Talvisara ja Janne Saksela sekä parhaimmat näyttelijämme; Miia Nuutila, Kari-Pekka Toivonen, Vuokko Hovatta ja Peter Franzén. Kuvaajana on moninkertainen Jussi-voittaja Kari Sohlberg. Elokuvan ohjannut Raimo O. Niemi tunnetaan myös elokuvan Poika ja ilves (1998) ohjaajana. 


 

 

2. NIKO LENTÄJÄN POIKA. 2008 Nordisk Film (Hesburger). DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa. Kesto 1 t 32 min. K 7.

Niko – Lentäjän poika (2008) on Kari Juusosen ja Michael Hegnerin ohjaama 3D-tietokoneanimaatio, joka on toteutettu suomalais-tanskalais-irlantilais-saksalaisena yhteistyönä. Se oli vuoteen 2009 mennessä kaikkien aikojen katsotuin suomalainen elokuva: kolme miljoonaa katsojaa 23 maassa. Poropoika Niko tietää, että hänen isänsä on legendaaristen Pukin Lentojoukkojen jäsen – yksi planeetan ihailluimmista poroista. Nikon on löydettävä isänsä, jotta hän voisi todistaa mahdollisuutensa oppia lentämään. Susijoukko kannoilla ja vain Julius-liito-orava apuna tehtävästä selviytyminen näyttää vähintäänkin kyseenalaiselta… Upeina ääninäyttelijöinä ovat mm. Hannu-Pekka Björkman, Vuokko Hovatta, Minttu Mustakallio, Vesa Vierikko, Jussi Lampi ja Risto Kaskilahti.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
tai
Sulkeutuu 104 vrk 22 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 104 vrk 22 h 32 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.