Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  DVD:stä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. NIKO - LENTÄJÄN POIKA. 2008 Nordisk Film (Hesburger). DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa. Kesto 1 t 32 min. K 7.

Niko – Lentäjän poika (2008) on Kari Juusosen ja Michael Hegnerin ohjaama 3D-tietokoneanimaatio, joka on toteutettu suomalais-tanskalais-irlantilais-saksalaisena yhteistyönä. Se oli vuoteen 2009 mennessä kaikkien aikojen katsotuin suomalainen elokuva: kolme miljoonaa katsojaa 23 maassa. Poropoika Niko tietää, että hänen isänsä on legendaaristen Pukin Lentojoukkojen jäsen – yksi planeetan ihailluimmista poroista. Nikon on löydettävä isänsä, jotta hän voisi todistaa mahdollisuutensa oppia lentämään. Susijoukko kannoilla ja vain Julius-liito-orava apuna tehtävästä selviytyminen näyttää vähintäänkin kyseenalaiselta… Upeina ääninäyttelijöinä ovat mm. Hannu-Pekka Björkman, Vuokko Hovatta, Minttu Mustakallio, Vesa Vierikko, Jussi Lampi ja Risto Kaskilahti.

 

2. OLIPA KERRAN AVARUUS. Produced By Procidis, Paris / Hesburger. Kieli: suomi. Kesto 2 h 10 min. Ehjä DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa.

Olipa kerran avaruus (Il était une fois... l'espace 1982) -animaatio-sarjan viisi jaksoa: 1. Omega-planeetta, 2. Saurialaiset, 3. Vihreä planeetta, 4. Leiskuva tähti, 5. Luolakansa

Olipa kerran ihminen (Il était une fois... l'Homme 1978) on Albert Barillén ohjaama ranskalainen animaatiosarja. Sen toinen osa, Olipa kerran avaruus, jatkaa suoraan siitä mihin Olipa kerran ihmisen viimeisessä jaksossa jäätiin, siinä ihminen maapallon tuhon uhkakuvien myötä päätyy avaruuteen. Olipa kerran avaruus on sarjan muidenkin osien tapaan jännittävä ja opettavainen, ollen kuitenkin samalla selvästi edeltäjäänsä mielikuvituksellisempi ja seikkailullisempi. Barillén sarjat ovat 1970-luvulta tähän päivään keränneet valtaisan määrän katsojia. Niiden kautta monen 70-, 80- ja 90-luvuilla lapsuuttaan eläneen mieleen on, usein jopa täysin tiedostamatta, iskostunut niin pakokaasun haitallisuus, Ranskan vallankumouksen vaiheet, valkosolujen tehtävä kuin hehkulampun keksiminenkin. Suomenkielisen version sarjasta tuotti YLE Import.

 

3. OLIPA KERRAN LÖYTÖRETKET. Produced By Procidis, Paris / Hesburger. Kieli: suomi. Kesto 2 h 10 min. Ehjä DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa.

Olipa kerran löytöretket (Il était une fois... les explorateurs 1996) -animaatio-sarjan viisi jaksoa: 1. Ensimmäiset purjehtijat, 2. Aleksanteri Suuri, 3. Eerik Punainen, 4. Tsingis-Kaani, 5. Muslimimatkailija maailmalla.

Suomalaisina ääninä Eija Ahvo, Pekka Autiovuori, Markku Huhtamo, Mauno Hyvönen, Jarmo Koski, Heikki Määttänen ja Anita Sohlberg. Barillén sarjat ovat 1970-luvulta tähän päivään keränneet valtaisan määrän katsojia. Niiden kautta monen 70-, 80- ja 90-luvuilla lapsuuttaan eläneen mieleen on, usein jopa täysin tiedostamatta, iskostunut niin pakokaasun haitallisuus, Ranskan vallankumouksen vaiheet, valkosolujen tehtävä kuin hehkulampun keksiminenkin. Suomenkielisen version sarjasta tuotti YLE Import.

 

4. PEPPI 2: Peppi järjestää huviretken. Nordisk Film. Tuotantovuosi 1969. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa.

DVD, jonka kokonaiskesto on 55 minuuttia, sisältää alkuperäisen ruotsalaisen televisiosarjan (tuotantovuosi 1969) kaksi jaksoa sekä lisäksi Inger Nilssonin haastattelun, Ennen kuvausten alkua -koosteen sekä Peppi Pitkätossu -laulun sekä muita lauluja. Ääniraita: ruotsi ja tanska. Tekstitys: suomi ja norja sekä heikkokuuloisille tanska ja ruotsi.
Peppi järjestää huviretken -jaksossa Peppi, Tommi ja Annika heittävät tikkaa, lennättävät leijaa ja pelottelevat Herra Tossavaista. Lopulta he kuitenkin heltyvät ja antavat nälkäisille ryöväreille voileipiä. Kun Peppi on vaihdissa, on siinä hatussa pitelemistä…
Peppi jahtaa kummituksia ja hänen luonaan käy varkaita -jaksossa Pepillä on syntymäpäivät ja hän järjestää hienot juhlat. Tommi ja Annika saavat lahjoja. Kun kaikki ovat saaneet vatsan täyteen kakkuja ja pullia, lähdetään ullakolle tervehtimään peikkoja ja kummituksia.

 

5. SALAMASEEPRA (2005 Yhdysvallat). Nordisk Film. Kesto 1 h 37 min. S. Ääni: suomi, ruotsi, norja, tanska, englanti. Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska. DVD taskumallisessa pahvikotelossa, uusi, avaamaton muovissa.

Salamaseepra (Racing Stripes 2005)  kertoo seeprasta nimeltä Salama. Salama varttuu yhdessä kilpahevosten kanssa ja haluaa itsekin kilparatsuksi. Alkuperäisinä näytelijöinä/ääninäyttelijöinä mm. Bruce Greenwood (Nolan Walsh), Hayden Panettiere (Channing Walsh), Dustin Hoffman (Trucker), Whoopi Goldberg (Franny) ja Frankie Muniz (Stripes). Suomalaisina ääninä mm. Jarmo Mäkinen (Olli Vuori), Heljä Heikkinen (Jenni Vuori), Pekka Laiho (Tuisku), Ulla Tapaninen (Venla), Aleksi Sariola (Salama), Juuso Myllyrinne, Ilkka Heiskanen, Pertti Koivula ja Jussi Lampi.

Ei ole helppoa olla sirkuksen seepravarsa – varsinkin kun sirkuksen väki vahingossa unohtaa varsan kyydistä. Mutta tämä seepra ei olekaan mikä tahansa nelijalkainen. Varsa kasvaa isoksi maatilalla uskoen olevansa kilpahevonen. Uskollisten eläinystäviensä avulla se tavoittelee unelmaansa: sitkeä seepra haluaa päästä kilpailemaan oikeiden lämminveristen rinnalle. Hevostilalla varttuva varsa saa nimen Salama – eikä jää epäselväksi mistä nimi on peräisin!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
tai
Sulkeutuu 111 vrk 19 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 111 vrk 19 h 20 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.