Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä valovoimainen ja erittäin terävästi piirtävä Nikonin legendaarinen telezoom. Ei mikään muovirimpula, vaan tämä on rakennettu niin kuin tankki, joka valitettavasti näkyy tietenkin myös vähän painossa.

Objektiivissa on hyvin pientä normaalia kosmeettista käytönjälkeä, mutta linssipinnat ovat virheettömät, kuten objektiivin toiminta ylipäätään. Objektiivin sisällä on aavistus pölyä -- kuten kaikissa zoomeissa -- mutta tuolla ei ole edes teoreettista vaikutusta kuvanlaatuun.

Ken Rockwellin arvostelu objektiivista:

https://www.kenrockwell.com/nikon/80-200mm-f28-af.htm

Ja 500px.comin sivuilla voi käydä ihailemassa, mitä muut ovat saaneet käytännössä tämän objektiivin kanssa aikaiseksi:

https://500px.com/search?submit=L%C3%A4het%C3%A4&q=nikon+80-200mm&type=photos

Mukaan tulee itse objektiivin lisäksi etu- ja takatulpat ja Nikon CL-42 -objektiivilaukku sekä tarvikemallinen metallinen vastavalosuoja.

Tämän lisäksi mukaan saa vielä Kenko 2x N-AFs MC7 -telekonvertterin, jonka kanssa objektiivi muuttuu 160-400mm f/5.6 -linssiksi.

Huom! Ainakin omassa kamerassa tuossa telekonvertterin ja rungon väliin jää sen verran klappia (ehkä jotain puoli milliä), että kun esim. objektiivin tarkennusrengasta pyörittelee edestakaisin, sähköt katoavat objektiivin ja rungon väliltä hetkeksi, eli automaattitarkennus ja aukonsäätö ei toimi tällöin.

Nettohinta on 275,00 euroa (+6,90 euroa mahdolliset lähetyskulut).

Tavara löytyy Turun Haritusta, jossa kaupat onnistuvat kasvotusten. Muussa tapauksessa rahat tilille ja paketti liikkeelle, kun suoritus on saapunut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

275 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.7.2021 11:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.