Kuvaus

Vanha Nikonin lippulaiva-malli, jossa on lyömätön kuvanlaatu. Nikonin tavaramerkki yhdistäen kehittyneen muotoilun ja käytön mukavuuden.

Kehittyneet kuvankäsittelytoiminnot. Nikonin ainutlaatuiset kuvankäsittelyominaisuudet varmistavat luonnolliset värit, yksityiskohdat ja sävyt.

Nopeat toiminnot: välitön kuvausvalmius, minimaalinen kuvausviive ja nopea kuvantallennus.

12 joustavaa kuvauksen esivalintatilaa. Yksinkertaisesti valitse vain sopiva esivalintatila ja kamera säätää tarkennuksen, salaman, sävyalan, herkkyyden ja valkotasapainon automaattisesti.

Huikea makrokuvaustoiminto mahdollistaa kuvaamisen jopa 3cm etäisyydeltä. Kamerassa parhaan otoksen valinta (BBS) toiminto.

Nopea, viiden alueen automaattitarkennus sekä tarkennuksen apuvalo, mahdollistavat helpon tarkentamisen hämärissä ja vaikeissa olosuhteissa.

5 kuvan kuvapuskurimuisti taltioi vähintään 5 ruutua kun laukaisin pidetään painettuna pohjaan. Mahdollistaa nopeasti ohikiitävien tilanteiden taltioimisen.

Aika-intervallikuvaus ottaa kuvia tietyin aikavälein.

Elokuva - TV elokuva (30 ruutua/sek) äänellä. Pieni elokuva (15 ruutua/sek) äänellä tai Sepia elokuva (5 ruutua/sek) äänellä. Aika-ajastus elokuva (30 ruutua/sek) ilman ääntä.

Suuri 1,8-tuuman kääntyvä TFT-LCD näyttö joka antaa kirkkaan kuvan jopa päivänvalossa.

Reaaliaikainen kuvan histogrammi jopa kuvattaessa.

Vähän käytetty kamera, hyvässä kunnossa. Akun kunnosta ei tietoa koska ei ole laturia. Toimivuus testattu verkkovirralla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
38 €
Sulkeutuu 1 vrk 22 h 41 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 38 € Sulkeutuu 1 vrk 22 h 41 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
21.9. klo 8:24

postitatko ja mitkä on kulut ?

21.9. klo 8:39

Postituskulut 7 euroa