Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Postin hinnoittelusta johtuen lähetys haluamallasi tavalla... Postipakettina 8€, tai halutessasi kirjeenä renkaat irroitettuna 2€. Suurin rengas on juuri kirjeen maksipaksuuden kokoinen ja en voi suojata niitä mitenkään. Voidaan lähettää myös R-kioskiin hintaan 5€.

3-osainen manuaalinen loittorengassarja makrokuvaukseen. Loittorengassarja siirtää objektiivin kauemmas kennosta, jolloin objektiivi tarkentaa lähemmäs. Loittorengassarja ei vaikuta kuvanlaatuun, koska se ei sisällä optiikkaa. 

Manuaalinen loittorengassarja katkaisee sähköisen yhteyden rungon ja objektiivin väliltä, joten loittorenkaiden ollessa kytkettynä täytyy käyttää manuaalitarkennusta ja aukko täytyy asettaa ennen loittorenkaiden kytkemistä. Aukon asetus tapahtuu asettamalla kamera aukon esivalinta -tilaan, säätämällä haluttu aukko, painamalla aukon tarkistusnappia ja irrottamalla samanaikaisesti objektiivi. Näin haluttu aukko on pakotettu objektiiviin ja loittorenkaat voidaan laittaa objektiivin ja rungon väliin.

Sisältää osat:
-Kiinnitys kameraan (6 mm)
-Kiinnitys objektiiviin (8 mm)
-Loittorengas 1 (7 mm)
-Loittorengas 2 (14 mm)
-Loittorengas 3 (28 mm)

Käy Nikon-järjestelmäkamerihin.

Jokainen rengas on käytettävissä erikseen tai yhdessä muiden kanssa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

13,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 21.2.2018 3:48

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.