VAMASA
Puhelin- ja tablet-tarvikkeita, kangasmerkkejä, autoavaimenperiä, tietotekniikkaa ym ym.

Kaikki kohteet ovat Osta Heti -kohteita, ei siis tarvitse odottaa huutokaupan päättymistä

huutolinkki.wordpress.com

Nopeat postitukset Vantaalta. Noudot myös mahdollisia.

Kuvaus

Uusi Nillkinin valmistama musta seinälaturi. Nillkinin tuotteet eivät tuota pettymystä vaan ovat oikeasti laadukkaita tuotteita. Erittäin hyvä ja turvallinen laturi puhelimen, tabletin tai muun laitteen lataamiseen. 

Huom! Yksittäinen virtalähde maksaa 11,90 eur. Jos huudat myös erittäin laadukkaan NILLKINin valmistaman kaapelin, molemmat maksavat yhteensä 16,90 eur (+ yksi toimituskulu). Molempien ostaminen tapahtuu niin, että tehdään molemmista huuto pyydetyllä hinnalla, mutta maksetaan vain 16,90 eur + toimituskulu. Tästä linkistä löytyy erittäin laadukkaat Nillkinin virtalähteet, Nillkin kaapelit Applen laitteille, Nillkinin valmistamat C-tyypin USB-kaapelit sekä Nillkinin Micro USB - kaapelit.

  • 5V, 100-240V
  • Et siis tarvitse tietokonetta lataukseen: Töpseli seinään ja toinen pää puhelimeen / muuhun laitteeseen ja lataus alkaa
  • Tulojännite: AC 100V - 240V 50-60Hz 0,6A
  • Lähtöjännite: DC 5V max 2,0A
  • Tehdaspakkaus.


Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

  • Toimitus postitse normaalina kirjeenä. Hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

11,90 €
Sulkeutuu 47 vrk 23 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

11,90 € Sulkeutuu 47 vrk 23 h 59 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.