Tuote on myyty käyttäjälle Nauna-32 hintaan 310 €

Kuvaus

Myyn huutokaupalla 1 euron korotuksilla vanhan Nintendo nes 8 bit pelikoneen ja 17 pelikasettia.

Nintendo konsoli on mallia scn ja sen mukana tulee alkuperäinen laatikko (eec) pahveineen (etupuolelle liimattu pieni prätkähiiret tarra) ja styrokseineen (styroksista puuttui pari pientä palaa), eli aikanaan suomessa myynnissä ollut setti. Konsolin mukana on kaksi hyvin toimivaa ohjainta, zapper, virtalähde, kuvajohto, sekä rca-johto, jolla konsolin saa toimimaan helposti uusissa telkkareissa. Mukana on myös konsolin ja zapper-pyssyn manuaalit. 

Konsoli ja pelit ovat huollettuja, eli niiden liitinpinnat on puhdistettu ja siksi kaikki pelit lähtivät ensimmäisellä yrityksellä toimimaan testatessa. Mukana peleille on myös läjä pölysuojia, sekä kasa koteloita, jotka olen itse muokannut vanhoista VHS-koteloista peleille sopiviksi. Zapper pyssy vaatii toimiakseen vanhanmallisen putkitelevision. Tämä on ikäisekseen tosi hyväkuntoinen retropelisetti!

Mukana on seuraavat pelit: Section-Z (scn), Burai fighter (fah-1), Super mario bros (scn), Shadowgate (scn), Castlevania (scn), Mega man 2 (scn), Pinbot (fah), Mission impossible (scn), Bugs bunny birthday blowout (fah-1), Lunar pool (fah-1), Puzznic (scn, mukana myös ohjekirja), Rescue the embassy mission (scn), To the earth (scn), Bionic commando (scn), Yoshi´s cookie (scn), Batman (scn), Super mario bros/duck hunt (scn)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
310 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.12.2018 21:29
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.