Tuote on myyty käyttäjälle Joonas_T hintaan 60 €

Kuvaus

Myydään modattu Japanilainen Super Famicom (SNES / Super Nintendo Entertainment System) Konsoli sisältää virtapiuhan mutta ei kuvapiuhaa tai ohjainta, tähän käy SNES ja Nintendo 64 kuvapiuhat ja kaikki SNES version ohjaimesta. Konsolia en pääse testaamaan koska en omista yhtäkään USA/NTSC tai Japan SNES peliä mutta viimeksi kun olet pelannut on toiminut normaalisti ja on ollut pölyltä suojassa. Konsoli on siis modattu joten tässä pelittää USA/NTSC ja Japanilaiset pelit ja kasettiluukku on laajennettu joten USA pelit mahtuvat tähän. Konsoli ei ole kauneimmassa kunnossa mutta pelaamiseen pitäisi olla oiken hyvä.

Ostaja Maksaa Postikulut

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


60 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.3.2024 8:56
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
4.3. klo 10:28

Toimiiko tuo virtapiuhan puolesta sellaisenaan, vai pitääkö olla myös joku 100V-230V konvertteri? Lisäksi, onko tietoa molempien ohjainporttien toiminnasta? Omassa SNESissäni ei toimi 2. ohjainportti.

muokattu 4.3. klo 17:47

Toimii sellaisenaan, virtapiuhassa on V vaihtoehdot ja on valittuna oikeaan lukemaan. Ohjainportti 1 toimi normaalisti kun viimeksi kokeilin pelaamista mutta 2 porttia en ole tainnut testata.