Kuvaus

Kasvomaskin keventäjä "ear saver - korvien säästäjä", jonka avulla liian iso tai löysä kasvomaski pysyy paremmin paikallaan. Erityisen näppärä niskakiinnike on siinä, että maskin voi tarvittaessa laskea kaulalle ja nostaa sen siitä takaisin kasvoille. Lukittavan kinnikkeen avulla maski ei pääse putoamaan.

Kiinnike voi auttaa pitämään maskia päällä pidemmän aikaa, jos maskin kuminauha hankaa tai aiheuttaa kipua korvantaustaan tai painaa korvan takana. Tässä mallissa ei ole avointa hakasta, josta maskin kuminauha voisi irrota vahingossa.

Mustaa ohutta ja joustavaa polyesteria, leveys 10 mm. Molemmissa päissä on helposti lukittavat klipsut, joihin kuminauha on helppo pujottaa. Kiinnikkeessä on ainakin näin uutena tympeä tuoksu, joka saattaa vähentyä tuulettamalla tai miedossa saippuavedessä pestessä.

Näppärästi säädettävä: kiinnikkeen reunasta toiseen reunaan pisimmillään on n. 21,5 cm (+ lisäksi venyy n. 2,5 cm) ja lyhimmillään 15 cm (+ lisäksi venyy n. 1 cm). Paino n. 2 grammaa. Kasvomaski ei kuulu huutoon. Saatavana mahdollisesti useampia (kysy etukäteen).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 104 vrk 2 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 € Sulkeutuu 104 vrk 2 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.