Kuvaus

Tuotteen Noctua NF-A6x25 PWM Tietokonekotelo Tuuletin 6 cm Beige Ruskea kuvaus


Noctua NF-A6x25 PWM Tietokoneen kotelo Tuuletin 6 cm Beige Brown

Uusi Noctua NF-A6x25 PWM tietokoneen kotelo tuuletin on täydellinen lisävaruste tietokoneesi jäähdytykseen. Tämä tuuletin tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja hiljaisen toiminnan, jotta tietokoneesi pysyy viileänä ja hiljaisena.

Ominaisuudet:

  • Tehokas jäähdytys: Noctua NF-A6x25 PWM tuuletin takaa optimaalisen ilmavirran ja jäähdytyksen tietokoneesi komponenteille.
  • Hiljainen toiminta: Tuulettimen ainutlaatuinen suunnittelu ja PWM-toiminto takaavat hiljaisen toiminnan, joka ei häiritse keskittymistäsi työskennellessäsi tai pelaamisessa.
  • Pitkäikäinen suorituskyky: Laadukkaat SSO2-laakerit ja yli 150 000 tunnin käyttöikä takaavat tuulettimen pitkäikäisen ja luotettavan suorituskyvyn.
  • Helppo asennus: Tuulettimen mukana tulee kaikki tarvittavat asennustarvikkeet ja selkeät ohjeet, joten asennus on nopeaa ja helppoa.
  • Tyylikäs muotoilu: Beige ja ruskea värimalli antaa tuulettimelle tyylikkään ja huomaamattoman ulkonäön, joka sopii täydellisesti mihin tahansa tietokoneen koteloonsa.

Lisäämällä Noctua NF-A6x25 PWM tietokoneen kotelo tuulettimen, voit parantaa tietokoneesi jäähdytystä ja samalla nauttia hiljaisesta ja luotettavasta suorituskyvystä. Hanki omasi tänään ja anna tietokoneesi hengittää helpommin!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 59 vrk 8 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.