Kuvaus

Tuotteen Noctua NF-R8 redux-1800 PWM Computer case Fan 8 cm Black Grey kuvaus


Noctua NF-R8 redux-1800 PWM Tietokonekotelon tuuletin 8 cm Musta Harmaa

Tuo luotettava ja tehokas Noctua NF-R8 redux-1800 PWM tietokonekotelon tuuletin tarjoaa erinomaisen jäähdytyksen ja hiljaisen toiminnan. Sen kompakti koko ja tyylikäs musta-harmaa värimaailma sopivat saumattomasti mihin tahansa tietokonekoteloon.

Ominaisuudet:

  • Tehokas jäähdytys: Tuuletin takaa optimaalisen ilmavirran ja alhaisen lämpötilan tietokonekotelossa, mikä auttaa pitämään järjestelmän komponentit viileinä ja suorituskykyisinä.
  • Hiljainen toiminta: Ainutlaatuinen suunnittelu ja korkealaatuiset materiaalit vähentävät äänentuottoa, joten voit nauttia rauhallisesta käyttökokemuksesta ilman häiritsevää melua.
  • PWM-ohjaus: Tuulettimessa on Pulse Width Modulation (PWM) -ohjaus, mikä mahdollistaa automaattisen nopeuden säädön tarpeen mukaan ja varmistaa optimaalisen jäähdytyksen eri kuormitustasoilla.
  • Kompakti koko: 8 cm:n halkaisija tekee tästä tuulettimesta ihanteellisen ratkaisun pienempiin tietokonekoteloihin, joissa tilaa on rajallisesti.
  • Kestävä rakenne: Noctuan korkealaatuiset komponentit takaavat pitkän käyttöiän ja luotettavan suorituskyvyn ilman kompromisseja.

Oli sitten kyseessä pelitietokoneen rakentaminen tai tietokoneen yleinen päivittäminen, Noctua NF-R8 redux-1800 PWM tietokonekotelon tuuletin tarjoaa optimaalisen jäähdytyksen ja hiljaisen toiminnan. Lisää tämä tyylikäs ja tehokas

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 64 vrk 17 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.