Kuvaus

Tuotteen Noctua NH-D15 computer cooling component Processor Cooler 14 cm kuvaus


Noctua NH-D15 tietokoneen jäähdytyskomponentti prosessorin jäähdytin 14 cm

Noctua NH-D15 on korkealaatuinen tietokoneen jäähdytyskomponentti, joka tarjoaa tehokkaan ja hiljaisen jäähdytyksen prosessorille. Tämän 14 cm jäähdyttimen avulla voit pitää tietokoneesi suorittimen viileänä ja suorituskykyisenä.

Ominaisuudet:

  • Tehokas jäähdytys: Noctua NH-D15:n ainutlaatuinen jäähdytysteknologia ja 6 lämpöputkea varmistavat optimaalisen lämmönpoiston prosessorilta.
  • Hiljainen toiminta: Tämä jäähdytin käyttää edistyksellistä äänenvaimennusteknologiaa, joka pitää melutason alhaisena ilman suorituskyvyn kärsimistä.
  • Laadukas rakenne: Noctua on tunnettu laadukkaista komponenteistaan, ja NH-D15 ei ole poikkeus. Jäähdytin on suunniteltu kestämään pitkäaikaista käyttöä ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä.
  • Helppo asennus: NH-D15:n asennus on nopeaa ja vaivatonta. Se sopii useimpiin nykyaikaisiin tietokoneisiin ja tarjoaa yhteensopivuutta laajan valikoiman prosessoreiden kanssa.

Noctua NH-D15 on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat pitää tietokoneensa viileänä ja hiljaisena. Hanki NH-D15 ja nauti tehokkaasta ja luotettavasta jäähdytyksestä sekä huippuluokan suorituskyvystä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 59 vrk 4 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.