Kuvaus

Tuotteen Noctua NOC-NF-A4X10-FLX tietokoneen jäähdytyskomponentti Tietokonekotelo Tuuletin 4 cm Beige Ruskea 1 kpl kuvaus


Noctua NOC-NF-A4X10-FLX - Tietokoneen jäähdytyskomponentti

Noctua NOC-NF-A4X10-FLX on erinomainen valinta tietokoneen jäähdytyskomponentiksi. Tämä tietokoneen kotelotuuletin on suunniteltu takaamaan tehokas jäähdytys ja optimaalinen suorituskyky.

Tämä 4 cm:n tuuletin on ihanteellinen komponentti pieniin tietokoneisiin, joissa tila on rajoitettu. Se sopii täydellisesti niin tietokoneen koteloon kuin emolevyllekin. Sen beige-ruskea väri antaa sille tyylikkään ulkonäön ja sopii hyvin erilaisiin tietokonekoteloihin.

Noctua NOC-NF-A4X10-FLX tuottaa erinomaista ilmavirtausta ja pitää tietokoneesi viileänä ja suorituskykyisenä. Sen hiljainen toiminta takaa, että se ei aiheuta häiriötä työskennellessäsi tai pelaamisessa. Tämä tuuletin on myös erittäin kestävä ja luotettava, joten voit luottaa siihen pitkän aikaa.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Tehokas jäähdytys tuulettimen avulla
  • Ideaalinen pieniin tietokoneisiin
  • Beige-ruskea väri sopii hyvin erilaisiin tietokonekoteloihin
  • Hiljainen toiminta
  • Pitkäikäinen ja luotettava

Noctua NOC-NF-A4X10-FLX on täydellinen valinta, kun tarvitset tehokkaan ja luotettavan tietokoneen jäähdytyskomponentin. Se pitää tietokoneesi viileänä ja suorituskykyisenä, samalla kun tarjoaa hiljaisen toiminnan. Hanki oma yksilösi jo tänään ja nauti parhaasta jäähdytyksestä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 59 vrk 5 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.