Kuvaus

Tuotteen Noctua NOC-NF-F12-PWM Computer case Fan 12 cm Beige Brown 1 pc(s) kuvaus


Noctua NOC-NF-F12-PWM Tietokoneen kotelotuuletin 12 cm Beige Brown 1 kpl

Tämä Noctua NOC-NF-F12-PWM Tietokoneen kotelotuuletin on täydellinen lisävaruste tietokonekotelosi jäähdytykseen. Sen tehokas suorituskyky ja ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan.

Tuoteominaisuudet:

  • Koko: 12 cm
  • Väri: Beige Brown
  • Liitäntä: PWM
  • Tuulettimen tyyppi: Kotelotuuletin
  • Yhteensopiva: Tietokonekotelot

Tämä tuuletin tarjoaa erinomaisen ilmavirran ja tehokkaan jäähdytyksen tietokoneellesi. Sen PWM-liitäntä mahdollistaa tuulettimen nopeuden säätämisen automaattisesti tietokoneen lämpötilan mukaan, jolloin voit pitää järjestelmän optimaalisessa jäähdytyksessä eri kuormituksissa.

Noctua NOC-NF-F12-PWM tietokoneen kotelotuuletin on suunniteltu kestäväksi ja hiljaiseksi, joten se tarjoaa tehokkaan jäähdytyksen ilman häiritsevää melua. Voit luottaa sen luotettavaan suorituskykyyn ja pitkään käyttöikään.

Tilaamalla tämän tuotteen saat yhden kappaleen Noctua NOC-NF-F12-PWM Tietokoneen kotelotuuletinta, joka tarjoaa erinomaisen jäähdytyksen ja suorituskyvyn tietokoneellesi. Päivitä tietokoneesi jäähdytysjärjestelmä tällä laadukkaalla tuulettimella ja nauti paremmasta tietokoneen suorituskyvystä ja käyttökokemuksesta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 58 vrk 21 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.