Tuote on myyty käyttäjälle perski hintaan 16,80 €

Kuvaus

Kuvaus

NOIN 7 VELJESTÄ

JALO JA OIKEAMIELINEN SIR WILLIAM SAAPUU KOTIKYLÄÄNSÄ. HÄN HALUAA ASETTUA PERINTÖTILALLEEN, JONKA AHNE JA HÄIJY LINNAHERRA ON OTTANUT HALTUUNSA. SALAPERÄINEN ROBIN HOOD AUTTAA KÖYHIÄ JA PELASTAA HEIDÄT LINNANHERRAN TYRANNIVALLASTA. LOPULLINEN TAISTELU ALKAA KUN ROBIN JOUTUU VANGIKSI JA KANSA NOUSEE KAPINAAN. KESKIAIKAISISSA SEIKKAILUISSA OVAT MUKANA MYÖS MAUNU MUNALUKKO ( SIMO SALMINEN), KOVAOTTEINEN RAUTAHANSKA ( HELGE HERALA), MUNKKI TUK (JUKKA VIRTANEN), IKUINEN KEKSIJÄ LEONARDO ( LEO JOKELA) JA LAULA TRUBADUURI ( DANNY).

NÄYTTELIJÄT: JUHANI KUMPULAINEN, SPEDE PASANEN, SIMO SALMINEN, DANNY, LEO JOKELA, HELGE HERALA, VESA-MATTI LOIRI, RISTO PALM, PIRKKO KANKAANPÄÄ, KAISU VUORISTO, KRISTA SIHVO, SEIJA TYNI, HEIKKI KUVAJA, ERE KOKKONEN JA JUKKA VIRTANEN.

EXTRA:

KOMMENTTIRAITA JUKKA VIRTANEN

VALMISTUSVUOSI 1968

KESTO 1H 33MIN

HIRTTÄMÄTTÖMÄT

Loiri, Vesa-Matti

Tieto Speedy Gonzalesin etsintäkuulutuksesta leviää. 10.000 dollarin palkkioraha houkuttelee paikalle Yksinäisen ratsastajan ja tämän uskollisen intiaaniystävän, Tonton. Miehet lähtevät viemään Speedyä hirttolavalle, mutta matka on pitkä, ja ensin on ylitettävä vaarallinen erämaa. 
Päätyykö Speedy hirttoköyden jatkoksi? Näe hulvaton italowestern Speden tyyliin!

Toimitus ainoastaan postittamalla, ei noutoja.KOTIMAISET 1

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


16,80 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.4.2024 11:27
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.