Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kaksipyöräinen kiituri, etupyörä 20 tuumainen ja takana 26 tuumaa. Kumit Schwalbe Marathon Racer 40 mm. Mukaan myös yhteispainoltaan 230 grammaa kevyemmät,  ajamattomat 28 mm kumit eteen ja taakse. 27 -vaihteinen (3x9, Tiagra ja taakse vaihdettu Deoren tilalle XTR).
Nojakilla ajettu kuivalla säällä 2400 km.
Shimanon hydrauliset levyjarrut, takana säädettävä ilmajousitus (säätöpumppu mukaan), sivuseisontatuki, etulokari, peili, helistin, kalibroitu Sigma Targa 2009 -mittari, sykevyöllä ja rannekkeella, hiostamaton ilmava istuinpehmike.
Väri tumman punainen, koko M, istuinkorkeus 39 cm, istuinkulma säädettävissä.

Pyörän osia vaihdettu parempiin ja kevyempiin :

takavaihtaja Deore > XTR,
takahammasrattaisto Deore 12-25 > XT 12-32, painonsäästö 99g,
pikalinkut (pyörännavat ja istuin) 4 kpl (paino puoliintui),

Alkuperäinen tavarateline irroitettu (sisältyy kauppaan) ja tilalle vaihdettu pisaranmallinen lukittava aerodynamiikkaa/nopeutta selvästi lisäävä 18 litrainen lasikuituinen säilytyslokero, joka samalla toimii lokasuojana (Säilytyslokeroon integroitu säädettävä, kevyt, hyvin toimiva omavalmisteinen niskatuki, joka muotoiltu aerodynaamiseksi ja päälle asetettu huomiovärinen heijastava päällinen. Matala ajoasento kuormittaa niskaa jos sitä joutuu koko ajan kannattelemaan. Säilytyslokeroon "majoitin" myös 1,5 litran juomarepun , josta letkulla on suhteellisen helppo imeä urheilujuomaa. Letkun imupää nipsulla rinnan päällä, josta sen imusuuttimen saa näppärästi suuhun pienellä käden siirrolla.      

Kauppaan mukaan kevyempi (-70g) täyspitkä ketju (noin 2,5 x tavallisen pyörän ketjun pituus) pikaliittimineen, jota ketjun/hammasrattaiden kulumisen minimoimiseksi ja ketjun puhdistuksen vuoksi vaihdettu n. 600 km vaihtovälein alkuperäisen ketjun kanssa.
Mukaan myös tarkkuusilmapumppu KS-takaiskunvaimentimen ilmasäätöön. Ja aikaisemmin mainittu irroitettu alkuperäinen takatavarateline. Tavaralokeron takaosaan pikakiinnitettävä digitaalinen, vilkkuva/kiinteä  takavalo ( ei näy kuvissa ) tulee myös mukaan.

Peili ja helistin ohjaustangossa sekä takahaarukassa näppärä käyttöä helpottava sivuseisontatuki.

Nojakki on alkuperäistä kevyempi, nopeampi ja taitaa olla nykyistä myynnissä olevaa "karsittua" varustetasoa paremmin alunperinkin varustettu.  

https://nazca-ligfietsen.nl/en/fuego

Kyyti perinteistä pystypyörää pitemmän akselivälin, takajousituksen sekä istuinpehmusteen ansiosta huomattavasti pehmeämpää.

Tunnokkaat nestejarrut matalan painopisteen johdosta tuntuvat järkyttävän tehokkailta, takajarru riittää yhdellä sormella normaaliajoihin. Ei lennä paniikkijarrutettaessa sarvien yli. 

Olisi kiva nähdä jonkinlainen vertailu tai edes nojakin jarrumittaus/koeajo.

Tälläisena hybridiversionakin yksin ajaessa maantiekilpapyörää omien kirjattuine mittauksieni mukaan selvästi nopeampi ( ylämäessä ja peesatessa kilpapyöräporukka on nopeampi, nojakkipesaukseen ei ole ollut mahdollisuutta - yksinään)

Matalan ajoasennon johdosta pieni ilmanvastus eikä vastatuuli juurikaan vaikuta hidastavasti. Teräsrunko kestää valmistajan mukaan 130 kilon lastin.
Omat ostokustannukset (Sähköpyörästä) nojakin osalta olleet 2525 + lisävarusteet 500 eli n.3000 euroa. Hintaan tosin sisältyi nyt jo myyty sivulaukkuteline (ostohinta silloin 120€) ja takalokasuoja. 

Pyyntihinta Fuegosta lisävarusteineen 1300 euroa. 

Pyörä löytyy Porvoosta.

Asiallisia tarjouksia voi toki esittää.


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1 300 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 6.8.2021 18:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
20.6. klo 14:26

Moi! Voisiko tätä käydä katsomassa tänään n. klo 21-22?

24.6. klo 11:53

olisihan se varmaan sopinut mutta nyt vasta pyyntösi luin. Soita nolla-neljä-nolla- 76629 seitsemän viisi jos asia on vielä ajankohtainen

12.6. klo 22:55

Moro!
Mahtaisiko nojakki olla sopivan kokoinen meikäläiselle (185cm, inseam 89cm)?

14.6. klo 20:01

Sopiva on. Tuota kammet sisältävää etuosaa - mikä se nyt nimeltään lieneekään- voi säätää ja tarvittaessa jatkaa ketjua. Minullakin muistaakseni löytyy ylimääräisiä ketjunpaloja. Itse olen 177cm, eli noin 3-4 cm lyhyempi asetus kuin sinulla.