Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään kaikki kerralla, ei erikseen. Kaikki testattu toimivaksi.

Nokia 770:
Melkoinen harvinaisuus jo. Kunto hyvä ikäisekseen, mutta tietysti pientä jälkeä on. Mukana myyntipakkaus sisältöineen (suojapussi, teline, laturi, ohjekirjat ja lappuset), 2 Gt MMC-muistikortti sekä ylimääräinen näyttökynä.

Nokia N800:
Kunto hyvä ikäisekseen, mutta tietysti pientä jälkeä on. Mukana suojapussi ja näyttökynä. Laitteessa sisällä on 1 Gt muistikortti adapterissa sekä toiseen muistikorttipaikkaan jumittunut adapteri, johon voi syöttää MicroSD-kortin.

Nokia N810:
Kunto hyvä ikäisekseen, mutta tietysti pientä jälkeä on. Mukana suojapussi ja näyttökynä. Laitteessa sisällä 4 Gt muistikortti.

Nokia N900:
Runsaasti jälkeä, mutta toimii normaalisti. Akun kunto huonohko, ja antaa käynnistettäessä virhettä puhelutoiminnoista (en tiedä menisikö ohitse jos syöttäisi laitteeseen SIM-kortin). Mukana näyttökynä.

Nokia N9:
Toimii, mutta laitteessa jonkin verran jälkeä. Latauspaikan portti puuttuu ja SIM-kelkka ei pysy paikallaan. Mukana myyntipakkaus, jossa huonokuntoinen suojakuori laitteelle, kuulokenapit (kunto ei tiedossa), latausjohto jolla voi liittää esim. tietokoneeseen (kunto ei tiedossa).

Pyynnöstä laitan mukaan tarvittaessa yhden Nokia "pienipäisen" laturin (sopii N800- ja N810-malleihin), ja pyynnöstä myös asennan mahdollisuuksien mukaan halutun käyttöjärjestelmäversion ennalta tabletteihin (770, N800, N810).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
179 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.9.2019 22:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.