VAMASA
Puhelin- ja tablet-tarvikkeita, kangasmerkkejä, autoavaimenperiä, tietotekniikkaa ym.

Kaikki ovat Osta Heti -kohteita, ei siis huutokaupan päättymisen odottelua!

Myös MobilePaylla voi maksaa!

huutolinkki.wordpress.com

Nopeat postitukset Vantaalta. Nouto myös sovittaessa.

Kuvaus

Nokia Lumia 920 -puhelimelle otsikossa mainitun värinen / kuvan TPU-geeli-suojakotelo! Mukaan myös suojakalvo!
 • Kuvanmukainen TPU-suojakotelo suojaamaan puhelinta laitetta kolhuilta ja naarmuilta
 • TPU-geelisuoja on hiukan silikonisuojaa jämäkämpi, jäykempi ja läpinäkyvämpi, mutta silti pehmeä ja taipuisa. Kuten valokuvissa usein tapahtuu, tuotteen värisävyt saattavat olla hieman erilaiset kuin todellisuudessa.
 • Parantaa otetta, joten ei tipu niin helposti
 • Ylläpitää laitteen jälleenmyyntiarvoa
 • Voit vaihdella laitteen ulkonäköä oman makusi mukaan
 • Pestävä ja uudelleenkäytettävä
 • Ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa helpon pääsyn kaikille painikkeille ja porteille ilman, että suojakotelo pitää poistaa laitteelta.
 • Kestävä käytössä
 • JA kun sinulla on nyt puhelimesi runko suojattu niin tarjoan mukaan yhden ohuen, mutta silti kolmekerroksisen suojakalvon!
 • Huomaathan, että kun puhelimesi ruutu on reunoistaan kaareva alaspäin, suojakalvo ei voi ulottua kaarevalle alueelle vaan ainoastaan vaakasuoralle pinnalle. Ks. kuvassa suunnilleen punaisella rajatulle alueelle. Tämä johtuu sitä, että kalvo kiinnittyy elektrostaattisesti ruudun pintaan ja kalvo kun on jäykkä se ei voi taittua alaspäin niin että tarttuminen ruudun pintaan olisi mahdollista! Tämä on 'ominaisuus' ihan kaikilla puhelimilla ja kalvoilla, joita ei liimailla tai tarrailla kuvaruudulle! Yleensä tätä vaan ei kukaan kerro ostajalle etukäteen.

Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:
 • Toimitus postitse normaalina kirjeenä. Hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
   
 • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.
Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 114 vrk 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7,90 € Sulkeutuu 114 vrk 36 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.