Kuvaus

Anne-Liisa Palmu-Joronen: Nokia-vuodet. Mitä johtamisesta voi oppia

  • Atena Pokkari, 3. painos 2012; pokkari, 352 sivua
  • Etukannessa pieni pistoreikä, josta hieman jälkeä muutama sivu kirjan alussa. Ei häiritse tekstin lukemista. Takakannessa pieni tahra. Muuten ihan OK kuntoinen kirja
  • HINTA: 4,50 euroa + toimituskulut 4,50 euroa = 9 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Kun yritysjuristi Anne-Liisa Palmu-Joronen aloitti työnsä Nokian matkapuhelinyksikössä, kännykät olivat vielä valtavan kokoisia ja painavia. Samalla kun puhelimet pienenivät ja Nokiasta tuli kansainvälinen brändi, Palmu-Jorosen työ yhtiössä kansainvälistyi, alaisia tuli joukoittain lisää ja kysymykset muuttuivat vielä aiempaakin suuremmiksi. Tämä kirja kertoo, millaista oli työskennellä räjähdysmäisesti kasvaneen yhtiön johtoryhmässä, keskellä valtavia muutoksia, paineita ja kovaa työtä.

Teos on kuitenkin paljon enemmän kuin vain kirja Nokian sisäpiiristä. Työ kaikkialla maailmassa ja ympäri vuorokauden toimivassa yrityksessä sai Palmu-Jorosen pohtimaan johtajuutta: miten yrityksiä oikein pitäisi johtaa? Onko tehokkuuden korostaminen kaikki kaikessa? Vai viekö se pikemminkin kohti vääjäämätöntä luottamuspulaa, joka lopulta syö yrityksen työkulttuuria sisältä päin? Ihmiset eivät lakkaa olemasta ihmisiä edes huippuyrityksen johtajina, joten oman itsen tuntemista pitäisi korostaa aiempaa enemmän. Nokia-vuosien opeista Palmu-Joronen ammentaa uutta johtamismallia, jossa kaiken peittävälle tehokkuudelle etsitään vaihtoehtoja.

hakusanat johtajuus Nokia yritykset liiketalous talous muistelmat työpaikat Jorma Ollila matkapuhelin historiaa teollisuushistoria markkinointi henkilöstö hallinta yritysviestintä viestintäteollisuus naisjohtajuus  tehokkuuden illuusio johtamiskulttuuri työkulttuuri maskuliinisuus  feminiinisyys yhteisöllisyyys suomalaisuus suomalainen ihmiskäsitys humanismi luovuus mielenrauha hyvä elämä elämäntaito psykologia

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 49 vrk 12 h 14 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,50 € Sulkeutuu 49 vrk 12 h 14 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.