Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

[W1215]

Kuvanmukakainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva opus elämänkerta / Irlanti diggareille. Ostettu taannoin KIRJASTON POSTOMYYNNISTÄ.

Nuala O`Faolain: Tunnenko minä teidät?

Nuala O'Faolain syntyi kuusi vuosikymmentä sitten Dublinissa perheeseen, jonka yhdeksän lasta saivat äärimmäisen vähän huomiota ja huolenpitoa uralleen omistautuneelta journalisti-isältä ja alkoholisoituvalta äidiltä. Nuala itse sanoo, että hänet pelasti syrjäytymiseltä rakkaus kirjoihin ja katolinen sisäoppilaitos.
Muistelmateoksessaan Nuala O'Faolain kuvaa elävästi 1950-luvun ahdasmielisyyttä ja 1960-luvun vähittäistä vapautumista ankaran katolisessa Irlannissa. Mukaansatempaavasti hän kertoo, kuinka hänelle avautui kirjallisuuden ja akateemisen sivistyksen maailma, millaisia näköaloja avasi hänen työnsä tv-tuottajana ja journalistina.
Osa Nuala O'Faolainin tarinaa on Irlannin sodanjälkeinen historia ja maan kansallinen herääminen, osa puolestaan hänen kanssasisartensa, irlantilaisnaisten ahdasrajainen elämä. Hän tise sai tilaisuuden ja voimaa ylittää ne rajat ja samalla nähdä, miten miesten maailma oli rakentunut. Kokemuksensa hän on tiivistänyt viisaudeksi, jollaisen voi kerätä vain elämällä täysin siemauksin. Hänen tarinansa - naisen joka ei tyytynyt perinteiseen rooliin - on ilahduttava näyte pelottomuudesta ja rehellisyydestä.

 

Suomentanut Helene Butzow

1. painos

Karisto Oy:n Kirjapaino  Hämeenlinna 2000

VOITTOHUUTO ja PK. 1.75e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.   

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. En ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

1,75 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.12.2017 5:44

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.