Kuvaus

Kuvanmukaiset, HYVÄSSÄ ISKUSSA olevat dvd boxit suositun TV-sarjan NYPD BLUE ystäville.

Kyseessä on siis kaikki suomessa myynnissä olleet ja suomiteksteillä olevat kaudet.
 

NYPD BLUE kaudet 1-4 DVD boxit  (Kaikki suomennetut)

Setti sisältää seuravaat DVD boxit:

Kausi 1. 

Sarjan tapahtumapaikka on karu ja räjähdysherkkä New York Cityn poliisipiiri, jossa seurataan kaduilla vaanivia vaaroja, poliisiosastolla vallitsevaa kaaosta ja ihmissuhteiden haurautta. Moninkertaisesti palkittu sarja on viihdyttänyt televisioyleisöjä ympäri maailman lähes kymmenen vuoden ajan, ja on viimein saatavilla DVD:nä.

NYPD Blue on rikkonut ennätyksiä pelkästään ensimmäisen kautensa huimalla 27 Emmy-palkinnon ehdokkuudellaan ? puhumattakaan koko sarjan 82:sta Emmy-ehdokkuudesta ja yhteensä 19 pystin voitosta.

Kausi 2

Toinen tuotantokausi seuraa jälleen New Yorkin 15. piirikunnan työlleen omistautuneiden, mutta epätavallisin säännöin pelaavien lainvalvojien edesottamuksia ja karuja, tosielämästä inspiraationsa saaneita tapauksia.

Dennis Franz jatkaa palkitussa roolissaan etsivä Andy Sipowiczina, kovaksikeitettynä kyttänä, jonka taistelu alkoholismia vastaan on verrattavissa hänen taisteluunsa rikoksia vastaan.

Kausi 3. 

Kouraisevan koskettava kolmas tuotantokausi kriitikoiden ylistämästä hittisarjasta sukeltaa syvemmälle New Yorkin 15. poliisipiirin päivittäisiin, varsin väkivaltaisiin tapahtumiin. Elämä näyttää hymyilevän etsivä Andy Sipowiczille ja hänen vaimolleen parin valmistautuessa esikoisensa syntymään. Sipowiczin aisapari, Bobby Simone puolestaan virittelee romanttista suhdetta kollegansa, Diane Russellin kanssa. Tilanne on kuitenkin kaukana hallinnasta, sillä sekä Sipowicz että Russell taistelevat alkoholiongelman kanssa, ja heitä tuntuu yhdistävän toinenkin henkilökohtainen tragedia: perheenjäsenen kuolema.

Kausi 4.

Palkittu sarja jatkuu neljännellä tuotantokaudella. New York Cityn 15. poliisipiirissä tilanteet kuumenevat entisestään. Luutnantti Fancy jatkaa piirin johtajana. Andy Sipowicz huomaa pehmenevänsä poikansa syntymän myötä, vaikka karheaa pintaa riittää vielä hiottavaksi. Etsivät Bobby Simone ja Diane Russell etenevät parisuhteessaan seuraavalle tasolle. James Martinez pääsee valtuutetun asemaan. Greg Medavoy sen sijaan harkitsee sijais-isyyttä. Ainoa asia mikä ei ole muuttunut on se, että 15. piiri tekee parhaansa konnien kiinnisaamiseksi ja oikeudenmukaisuuden toteutumiseksi. Rankka työ altistaa etsivät jatkuville vaaratilanteille, joten he puolestaan pyrkivät normalisoimaan vapaa-aikansa kaikin mahdollisin tavoin tasapainon säilyttämiseksi.

Kaikkissa boxeissa on suomitekstit

VOITTOHUUTO ja Postikulut 6.50e TILILLE ja vien paketin postiin, KIITOS!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 107 vrk 20 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

34,95 € Sulkeutuu 107 vrk 20 h 5 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.