Kuvaus

Toukokuussa 1995 OASIS mei studioon levyttämään toista albumiaan (What's the Story) Morning Glory?, joka saatiin purkkiin alle kahdessa viikossa, jonka jälkeen yhtye palasi taas keikkailemaan.

Albumi julkaistiin lokakuussa 1995 ja aikaisempien albumilta julkaistujen hittisinglejen Some Might Say ja Roll With It siivittämänä albumista tuli heti myyntimenestys Englannissa. Levyä myytiin 347000 kappaletta ensimmäisen viikon aikana. Lokakuussa albumilta julkaistiin myös kolmas single Wonderwall´, jonka suosion myötä albumi tuli maailmanlaajuinen menestys.

Helmikuussa 1996 julkaistiin single Don't Look Back in Anger, joka saavutti huomattavat myyntiluvut ja edesauttoi albumin myyntiä. Muita albumin merkittäviä kappaleita olivat Champagne Supernova ja Morning Glory.

Albumi oli Ison-Britannian myydyin 1990-luvulla ja vuoteen 2007 mennessä se oli Ison-Britannian kaikkien aikojen kolmanneksi myydyin albumi.

Levy on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

Kappaleet

Kaikki kappaleet kirjoittanut Noel Gallagher

Hello - 3:22

Roll With It - 4:00

Wonderwall - 4:18

Don't Look Back In Anger - 4:48

Hey Now! - 5:42

(nimetön raita 1) - 0:44

Some Might Say - 5:29

Cast No Shadow - 4:52

She's Electric - 3:40

Morning Glory - 5:03

(nimetön raita 2) - 0:39

Champagne Supernova - 7:27

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 8 vrk 9 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 8 vrk 9 h 15 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.