Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

ODOTUS PÄIVÄ PÄIVÄLTÄ

Kirjailija: Christine Harris
Kustantaja: Atena Kustannus Oy
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 192
Asu: Kovakantinen kirja
ISBN: 9789517965156

Jokaisen odottavan äidin ajatukset askartelevat päivittäin raskausajan kysymysten parissa. Milloin mietteet kohdistuvat sikiön kehitykseen, milloin muutoksiin omassa vartalossa ja mielessä. Monesti olisi varmasti hauska kurkistaa kohtuun ja nähdä pieni tulokas, mutta samalla tuleva äiti janoaa tietoa omassa kropassa tapahtuvista myllerryksistä.

Odotus päivä päivältä tarjoaa tietoa raskausajan jokaiselle päivälle niin sikiön kuin odottavan äidin näkökulmista. Kirja etenee hedelmöittymishetkestä synnytykseen niin, että raskaana oleva voi tehdä omia merkintöjään seuraten raskautensa jokaista 266 päivää ja sikiönsä kehitystä. Jokaisen uuden raskauskuukauden aluksi kerrotaan, mitä tulevan kuukauden aikana on odotettavissa, mitä kannattaa syödä ja mitä välttää, millaista urheilua voi harrastaa - ja tietenkin mitä tulevalle pikkuiselle kuuluu päivittäin.

Asiantuntevan, asiallisen ja informatiivisen kirjan on tarkistanut suomalaista äitiysneuvolatyötä vastaavaksi kätilö Eriikka Sailo. Synnyttänyt äiti voi koota kokemuksensa synnytyksestä kirjan loppuun. Lohduttavat ja humoristiset sitaatit kullakin sivulla muistuttavat äitiyden lahjasta ja tulevan tehtävän merkittävyydestä.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 7.6.2021 20:58
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.