Kuvaus

Norjalainen Ogland Comet (Swing) -mopedi vuodelta 1966. Tämä on ollut yhdellä omistajalla ja käytössä vain edesmenneellä isälläni, vähäisessä työmatkaliikenteessä. Isäni on huoltanut mopoa tarpeen mukaan halki vuosikymmenten. Mukana tulevat suomenkieliset Sachsin moottorin varaosaluettelo ja käsikirja, jossa moottorin seikkaperäiset huolto-ohjeet yksityskohtaisine kuvineen. Pari rungon pienempää peltisuojusta, kuten ketjusuojus, puuttuu.

Muutama vuosi sitten mopoon on tehty iso remontti. Alla on lueteltu siihen kuuluneet hommat. En ole tehnyt remonttia itse, joten en osaa antaa tarkempia tietoja. Remontin jälkeen mopoa ei ole juuri käytetty, eikä sitä ole rekisteröity. Kaiken kaikkiaan Ogland on ikäisekseen hyvässä kunnossa ja kelpaa myös entisöintiprojektiksi.

Runko, peltiosat ja vanteet:
- takalokasuojaan tehty tukirauta
- hiekkapuhallus
- pohjamaali ja hiontamaali
- hiontatyöt ja maalaus

Moottori ja muut osat:
- moottorin yläpään remontti
- sähkötyöt tehty
- öljyt vaihdettu
- polkimet kunnostettu ja osia uusittu
- magneto oikaistu (sorvaamalla)
- jarrut kunnostettu
- uudet renkaat asennettu
- istuimen sisus ja nahkapäällyste uusittu

Mopo sijaitsee siis Lahdessa, josta myös nouto. Jos maksu suoritetaan käteisellä noudettaessa, niin ostaja sitoutuu maksamaan sadan euron käsirahan pankkitilille ennen luovutusta. Käsiraha on osa lopullista kauppasummaa. Tällä järjestelyllä toivottavasti vältän sen ikävän mahdollisuuden, että matkaan edestakaisin yhteensä 500 kilometriä ja ostaja ei ilmaannukaan paikalle sovittuna aikana. Lisää kuvia moposta saadaan tarvittaessa. 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

850 €
Sulkeutuu 6 vrk 5 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

850 € Sulkeutuu 6 vrk 5 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
22.3. klo 11:55
Kysymys poistettu.
21.3. klo 13:55
Kysymys poistettu.