Tuote on myyty käyttäjälle hajuke hintaan 300 €

Kuvaus

Legendaarinen VRLK eli Veera. Tämä on uskomattoman siisti yksilö. Kaikki putket paikoillaan. Verkkojohto. Asteikot toimivat. Emme ole kokeilleet mutta saattaa syttyä tulille ilman suurempaa maanittelua. Veera etsii Väinöä eli turvallista kotia. Ei renkaanpotkijoille.

Veerasta voit lukea enemmän:

http://oh3abn.net/sivut/vrkl-eli-veera/

Kaupankäynnistä:

Kaupankäynti on avointa ja kaikki ostotarjoukset ja kaupat tulevat nähtäviksi huuto.net -sivun kautta. Eniten tarjonnut saa laitteen ja sen historian omakseen. Jos Sinulla ei kuitenkaan ole huuto.net -käyttäjätunnusta mutta haluat osallistua huutokauppaan, voit lähettää tarjouksesi osoitteella oh3ac@oh3ac.fi. Tarjous siirretään huuto.net -sivulle.

Laitteet myydään siinä kunnossa kun ne ovat. Niiden toimintakuntoa ei taata.

Kaikki laitteet ovat nähtävissä ja tutustuttavissa Lahden Radiomäellä, Radiomäenkatu 43, 15100 LAHTI; kerho-iltoina ma 18:00- tai erikseen sovittaessa.

Laitteet myydään FOB Radiomäki. Ostaja vastaa laitteen noutamisesta tai toimituskustannuksista. Myytyjä laitteita voidaan erikseen sopien toimittaa esimerkiksi Petäykseen tai rajatusti Lahti-Helsinki -välille. Myös Ham-Express palvelua voidaan pyynnöstä käyttää.

Huutokaupan voittanut maksaa voittosumman kerhon tilille FI 77 8000 2505 9450 05. Laita nimesi tai kutsusi viestiosaan sekä laite, jonka olet huutokaupassa ostanut. Laite luovutetaan maksun jälkeen.

Mikäli laitteesta ei ole tehty ostotarjousta, joka ylittää lähtöhinnan, laitetta ei romuteta vaan se lahjoitetaan sopivalle alan museolle.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
300 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.7.2019 0:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.