Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Ohjaajana Matti Kassila - Kokoelma 3 

sisältää seuraavat elokuvat:

Lakeuksien lukko (1951)
Lohikosken patruuna on ostanut talonpoikien tiloja pilkkahintaan, mutta Kantolan isäntä ei suostu myymään edes ylihinnasta. Riitapukarien välit kiristyvät kun patruunan poika ihastuu Kantolan tyttäreen. Nuoret eivät saisi tavata toisiaan, mutta heillä ei ole aikomustakaan jatkaa isiensä vihanpitoa. Pääosissa ovat Aku Korhonen, Eija Inkeri, Matti Oravisto ja Sven Relander.

Isän vanha ja uusi (1955)
Keski-ikäinen mies eroaa vaimostaan ja menee naimisiin nuoren kaunottaren kanssa. Ei kestä kauaa kun hän tulee katumapäälle ja haluaa entisen vaimonsa takaisin, mutta sillä välin vaimokin on saanut uuden ihailijan. Molemmat ryhtyvät juonittelemaan toistensa päänmenoksi. Ikivihreän komedian pääosissa ovat Ansa Ikonen ja Tauno Palo.

Tulipunainen kyyhkynen (1961)
Tohtori Aitamaa saa todisteen vaimonsa Helenan uskottomuudesta. Epätoivoinen ja mustasukkainen mies lähtee kaupunkiin seuraamaan vaimoaan ja tämän rakastajaa, mutta yön aikana hän joutuu outojen tapahtumien pyörteeseen. Hitchcock -vaikutteisen rikoselokuvan pääosassa nähdään Tauno Palo viimeisessä elokuvaroolissaan.

Tekstitys: Suomi heikkokuuloisille, ruotsi (Lakeuksien lukossa ei tekstitystä).

Tuote on korkkaamaton ja vielä muoveissa, vaikka tosin muovi repsottaa auki parista kohtaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.8.2018 13:16
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.