Kuvaus

 

Suomi leffat

LAKEUKSIEN LUKKO
Lohikosken patruuna on ostanut talonpoikien tiloja pilkkahintaan, mutta Kantolan isäntä ei suostu myymään edes ylihinnasta. Riitapukarien välit kiristyvät kun patruunan poika ihastuu Kantolan tyttäreen. Nuoret eivät saisi tavata toisiaan, mutta heillä ei ole aikomustakaan jatkaa isiensä vihanpitoa. Pääosissa ovat Aku Korhonen, Eija Inkeri, Matti Oravisto ja Sven Relander.

ISÄN VANHA JA UUSI
Keski-ikäinen mies eroaa vaimostaan ja menee naimisiin nuoren kaunottaren kanssa. Ei kestä kauaa kun hän tulee katumapäälle ja haluaa entisen vaimonsa takaisin, mutta sillä välin vaimokin on saanut uuden ihailijan. Molemmat ryhtyvät juonittelemaan toistensa päänmenoksi. Ikivihreän komedian pääosissa ovat Ansa Ikonen ja Tauno Palo.

TULIPUNAINEN KYYHKYNEN
Tohtori Aitamaa saa todisteen vaimonsa Helenan uskottomuudesta. Epätoivoinen ja mustasukkainen mies lähtee kaupunkiin seuraamaan vaimoaan ja tämän rakastajaa, mutta yön aikana hän joutuu outojen tapahtumien pyörteeseen. Hitchcock -vaikutteisen rikoselokuvan pääosassa nähdään Tauno Palo viimeisessä elokuvaroolissaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9 €
tai
Sulkeutuu 80 vrk 8 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9 € Sulkeutuu 80 vrk 8 h 51 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.