Kuvaus

Oinas Aries

Oinas astrologian merkkikortti kuvaa kauniisti Oinas symbologiaa ja sen värejä ja sisältää kuvauksen tämän merkin ominaisuuksista kortin takaosassa (kieli Englanti). Kortti on jätetty tyhjäksi eli sisällä on 2 sivua tilaa omalle kirjoitukselle. Kortin koko on 15cm x 15cm, mukana tulee kirjekuori

Teksti takana on teksti:

Oinas merkkisi on Marsin hallitsema kardinaali tulen merkki ja tunnussanat ovat Minä olen, Minä osaan, Minä tahdon jne…. Oinas on luonteeltaan astrologisen kartan edelläkävijä ja tien raivaaja, varsinainen pioneerisielu. Ensin asioiden täytyy ilmentyä, jonka jälkeen oma energia alkaa toimia voimakkaimmin ja se voi murtaa aiheeseen liittyvän vastarinnan että oma yksilöllisyys voi nousta täysin esiin. Oinaan sarvet ovat symbolinen osoitus tästä kierteisestä ja eteenpäin puskevasta elämänvoimasta; sarvet jotka puhkesivat pään läpi, samoin kuin silmut puhkeavat paljaista oksista ja samalla tavoin kevään ensimmäiset ja rohkeimmat kukat voivat puhjeta lumen, jään ja roudan läpi. Halu olla ja tehdä, on vahvaa. Oinas on usein naivin viaton, ei vaan vaikutuksestaan ??muihin, vaan myös omasta sisäisestä nuorekkaasta haavoittuvuus herkkyydestään ja siksi taistelutahto voi herkästi nousta puolustamaan omaa oloaan. Elämänvoima on energistä ja mukana kulkee hyvää ja osuvaa huumoria, taas kolikon toisella puolella on taipuvaisuutta kärsimättömyyteen ja ärtyneisyyteen silloin jos muiden toiveet ja odotukset turhauttavat. Niin kauan kuin voi olla mukana toiminnassa, niin mukana seuraa kirkas kipinä, johtotähti, rohkeus ja individualistisuus. Oinas on täydellinen, kun tarvitaan aloitteellisuutta, itsenäisyyttä ja rohkeutta... ja haasteen, minkä voi selvittää!

Avainsanoja: syntymäpäivä, horoskooppi, Solar Return, syntynyt 21.3. - 19. 4.,  kortti syntymäpäiväsankarille, Oinas on yleensä itsevarma,innostuva, yritteliäs, aloitekykyinen, impulsiivinen ja energinen.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 82 vrk 22 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 82 vrk 22 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.