Kuvaus

[0516]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

HYVÄSSÄ  iskussa oleva kovakantinen painos SUOMEN SOTA HISTORIAN / 2. maailman sodan / Talvisodan / Historian diggareille.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN TÄNNE NYT MYYNTIIN KASSITOLKULLA VASTAAVAA KAMAA.

MAKSAA TILATTAESSA 34,40e + PK -> KATSO  http://www.adlibris.com/fi/kirja/taiteilijan-talvisota-9789517962537
 

Oiva Syyrakki: TAITEILIJAN TALVISOTA

"Näin meistä vähitellen tuli sotilaita, tehtävänsä tuntevia konekiväärimiehiä, mutta pelolla ajattelimme oikeaa sotaa ja tuleen joutumista, konekiväärimiehen elämä kesti tulitaistelussa vain 22 minuuttia."

Vuonna 1994 kuolleen jyväskyläläisen taiteilijan Oiva Syyrakin poika Seppo Syyrakki sai käsiinsä isänsä sotapäiväkirjat, jotka sijoittuvat talvisodan aikaan. Päiväkirjoista hän löysi nuorukaisen tarinan talvisodasta, järkyttävän kertomuksen kylmästä, kuolemanpelosta, toverien menetyksestä. Taiteilijan talvisota kertoo autenttisesti, miten tammikuun kolmantena päivänä 1939 nuori mies saapui Karjalan Kaartin Rykmenttiin Viipurissa ja aloitti asevelvollisuusajan Suomen "raskaassa". Jo alokasaikana alettiin laskea, montako herätystä oli jäljellä. Niitä oli paljon, paljon enemmän kuin miehet osasivat aavistaakaan.

1. painos

Atena Kustannus Oy

Gummerus Kirjapaino Oy  Jyväskylä 2001

TALVISOTA - JATKOSOTA - LAPINSOTA - LAURI TÖRNI - SIMO HÄYHÄ - MAROKON KAUHU JUUTILAINEN - VILJAM PYLKÄS - PRO PATRIA - TALI-IHANTALA - KANNAS - RAATTEENTIE - KARJALA - AUNUS - RUKAJÄRVENTIE - C.G.E. MANNERHEIM - SOTA HISTORIA - 2. MAAILMANSOTA - NATSISAKSA - LIITTOLAINEN - VALKOINEN KUOLEMA - HANS WINDT - LENTÄJÄ-ÄSSÄT -


VOITTOHUUTO ja PK. 3,25e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

9,95 €
Sulkeutuu 5 vrk 7 h 46 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,95 € Sulkeutuu 5 vrk 7 h 46 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.