Kuvaus

OKÄND SOLDAT (DVD) TUNTEMATON SOTILAS (VÄINÖ LINNA & EDVIN LAINE)

Erittäin hyväkuntoinenn DVD ja kotelo vuodelta 1955 (jälkipainos vuodelta 2005), kesto 2 tuntia 48 minuuttia, kieli suomi, tekstit suomi ja ruotsi, ohjaus Edvin Laine, pääosissa Kosti Klemelä, Heikki Savolainen, Reino Tolvanen, Veikko Sinisalo, Åke Lindman, Pentti Siimes, Leo Riuttu, Kaarlo Halttunen.

"Kesä 1941. Itäsuomalaisenvaruskunnan konekiväärikomppania saa käskyn luovuttaa ylimääräiset varusteet. Komppania siirretään rajan pintaan. Seuraavana aamuna miehet heräävät tykkien jylinään -sota on alkanut. Suomalaiset joukot hyökkäävät ja etenevät nopeasti rajan yli. Joukkueen hermoilevat ensikertalaiset saavat tulikasteensa. He taistelevat ylivoimaista vihollista vastaan. Miehet tulevat tutuiksi kuoleman ja sodan armottoman arjen kanssa. Vähälukuisina ja huonosti varusteltuina he taistelevat ylivoimaista vihollista vastaan.Sankaritekojen ja -vainajien lista on loputon.

Edvin Laineen kuolematon tulkinta Väinö Linnan sotaromaanista ""Tuntematon sotilas"" on kappale uljainta suomalaista elokuvahistoriaa. Se on kiistattomasti kaikkien aikojen rakastetuin kotimainen elokuva.Tuntematon sotilas on voittanut 7 Jussi-palkintoa ja elokuva on myyty yli 40 maahan." 

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (esim. Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 66 vrk 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 66 vrk 54 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.