Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva kovakantinen ensipainos ABBA diggareille.

MAKSAA UUTENA 22,85e + PK KATSO ->  http://www.sskk.fi/tuotteet/tuotekortti?p_p_id=ProductDetail_WAR_sskkportlets&productId=782445e0-dc11-11dc-bc5e-83c82c7d48f9&campaignId=

 

Andrew Oldham - Tony Calder - Colin Irwin: ABBA - Koko tarina

Kolmekymmentä vuotta sitten Agnethan, Bennyn, Björnin ja Anni-Fridan Abba voitti Euroviisut Waterloo-kappaleellaan ja nousi maailmansuosioon. Aikalaiskriitikot pitivät Abbaa aivottoman täydellisenä poppina ja halveksivat yhtyeen tolkuttoman huonoa pukeutumismakua.

On aika asettaa asiat arvojärjestykseen: ruotsalaispopparit olivat 1900-luvun merkittävimpiä kevyen musiikin säveltäjiä. Abba - koko tarina kertoo kaiken yhtyeen hohdokkaasta noususta, menestyksestä, avioerojen tuomista sydänsuruista, naislaulajien välisestä vihanpidosta, riitaantumisesta manageri Stig Anderssonin kanssa sekä niistä paineista, jotka lopulta hajottivat sen.

Kirja on oivaltava ja rakastava kunnianosoitus yhtyeelle, joka on vihdoin nostettu kaikkien aikojen suurimpien pop-musiikintekijöiden joukkoon.

1. painos

Suomentanut Maria Lyytinen

Ajatus Kirjat

Gummerus Kirjapaino Oy - Jyväskylä 2005

VOITTOHUUTO ja PK. 3.25e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4,95 €
tai
Sulkeutuu 19 vrk 1 h 51 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,95 € Sulkeutuu 19 vrk 1 h 51 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.