Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Oleksandr Dovzenko : Lumottu joki
 

Lapsuuden ihmeet, hevoset, manaavat mummot, jumalan kaltainen vaari, lumoava, tulviva Desna-joki ja säteilevä aurinko, joka tekee menneestä satua.

Oleksandr Dovzenkon lapsuusmuistot eivät ehkä kaikilta osin noudattele totuutta vaikka ne onkin kirjoitettu aikana, jolloin totuudellisuudella oli tarkka tehtävä uuden ihmisen kasvatuksessa. Dovzenkon iloisia ja kaihoisia lapsuusmuistoja täydentävät päiväkirjamerkinnät sisäisen karkotuksen ja sodan vuosilta 1942-1946.


Painovuosi: 1996
Painos: 1.
Sivumäärä: 131
Sidosasu: Nidottu, pehmeäkantinen
Kustantaja: Like

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 586


Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Postikulut sisältyvät kirjan hintaan. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

9 €
Sulkeutuu 17 vrk 3 h 51 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9 € Sulkeutuu 17 vrk 3 h 51 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.