Tuote on myyty käyttäjälle samibox hintaan 19,90 €

Kuvaus

Kuvien DVD suomitekstein

 

Olemisen sietämätön keveys / The Unbearable Lightness of Being - Special Edition (2DVD)

Antaa muiden murehtia vapaudesta ja onnen tavoittelemisesta vuoden 1968 Prahassa. Prahalainen kirurgi ja tunnustettu naistenmies Tomas keskittyy takaa-ajamisen onnellisuuteen. Hän on päättänyt elää keveästi välittämättä asioista kuten sitoutuminen ja kommunismi. 

Nuoren tohtorin seksinnälkä ja hänen sattumalta tapahtuva rakastumisensa muodostavat osan tämän lyyrisen elokuvan rikkaasta tarinasta, joka perustuu Milan Kunderan merkkiteokseen. Elokuvan on tuottanut Saul Zaentz ja sen on ohjannut Philip Kaufman.

Daniel Day-Lewis, Juliette Binoche ja Lena Olin muodostavat unohtumattoman romanttisen kolmikon Tomasin maailman keskipisteessä. Se maailma on muuttuva, tukahdutetun ja uudelleen heränneen toivon maailma; sorron ahdistaman elämän maailma, jota syvä, kasvava rakkaus elvyttää.

Ohjaus: Philip Kaufman

Pääosissa: Daniel Day Lewis, Juliette Binoche, Lena Olin, Derek de Lint, Erland Josephson, Pavel Landovský, Donald Moffat, Tomek Bork, Daniel Olbrychski  

Valmistusvuosi: 1988

Kesto: 2 h 45 min

Bonukset

  • Kommenttiraidalla ohjaaja/käsikirjoittaja Philip Kaufman, käsikirjoittaja Jean-Claude Carriere, näyttelijä Lena Olin ja leikkaaja Walter Murch
  • Emotional History: Näin tehtiin "Olemisen sietämätön keveys"
  • Traileri
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

19,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 10.1.2019 12:59
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.