Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  DVD:stä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita minkä haluat!

 

 

1. BAMSE JA LENTÄVÄ MATTO. 1972 Nordisk Film. DVD taskumallisessa pahvikotelossa. Kesto 64 minuuttia. Piirretty. Ääni: suomi, ruotsi, tanska, norja. Tekstitys: ruotsi heikkokuuloisille. Mukana myös ruotsinkielistä lisämateriaalia.
Nalle syö joka aamu isoäitinsä valmistamaa jymyhunajaa ja niin hänestä tulee maailman vahvin nalle. Maailman kiltein nalle hän on jo ennestään. Yhdessä ystäviensä Pompin ja Kilpisen kanssa Nalle kokee monta jännittävää seikkailua.
DVD sisältää neljä jaksoa: Tulivuorenpurkaus: Lähellä kukkuloita sijaitseva tulivuori purkautuu. Pian sen jälkeen tulivuoresta kömpii ylös tultasyöksevä lohikäärme, jota Nallen ystävät pakenevat kauhuissaan... Nälkäinen lohikäärme: Nalle lähettää Pompin noutamaan jymyhunajaa isoäidiltä. Mutta ehtiikö Pomppi ajoissa ja riittävätkö herkut lohikäärmeen taltuttamiseen? Lentävä matto: Nalle ja Pomppi löytävät isoäidin ullakolta lentävän maton, joka lennättää heidät moniin tuntemattomiin paikkoihin ja jännittäviin seikkailuihin. Taikuri: Nalle ja Pomppi päätyvät matkallaan pilvien yläpuolella sijaitsevaan linnaan. Linnassa asustaa ilkeä taikuri, ja jälleen kerran kumppanukset joutuvat ottamaan jalat alleen...

 

2. BAMSE JA PIKKU AASI. Tuotantovuosi 1980. Nordisk Film. DVD taskumallisessa pahvikotelossa. Kesto 52 minuuttia. Piirretty. Ääni: suomi, ruotsi, tanska, norja. Tekstitys: ruotsi heikkokuuloisille. Mukana myös ruotsinkielistä lisämateriaalia.

Nalle syö joka aamu isoäitinsä valmistamaa jymyhunajaa ja niin hänestä tulee maailman vahvin nalle. Maailman kiltein nalle hän on jo ennestään. Yhdessä ystäviensä Pompin ja Kilpisen kanssa Nalle kokee monta jännittävää seikkailua.
DVD sisältää kolme jaksoa: Pikku aasi: Nalle pelastaa pienen aasin ilkeän miehen käsistä ja rakentaa ystävineen sille tallin. Eräänä päivänä selviää, että aasi juoksee junaakin nopeammin ja niinpä Nalle ilmoittaa aasin suuriin ravikilpailuihin. Suuri kilpajuoksu: Aasi osallistuu raveihin ja rikas Kroisos-myyrä on ilmoittanut oman hevosensa samoihin kisoihin. Kroisos on häikäilemätön, eikä kaihda mitään keinoja varmistaakseen oman suojattinsa voiton... Susi syö jymyhunajaa: Susi muistelee kaikkia niitä kertoja, jolloin Nallen on onnistunut estää sen kepposet - ja vain jymyhunajan ansiosta. Suden suuri unelma olisi tulla yhtä vahvaksi kuin Nalle...

Maailman vahvin nalle eli Bamse on ruotsalaisen Rune Andréassonin luoma sarjakuvahahmo. Sarjakuvaa alettiin julkaista 1966 ja oman lehden hahmo sai 1973. Jo vuonna 1966 Nallesta tehtiin kuusi mustavalkoista piirroslyhytfilmiä. Vuosina 1972-91 tehtiin kymmenen värianimaatiota: Aarrekartta (Skattkartan) 1972, Aarteenetsintämatka (Skattsökarfärden) 1972, Tulivuorenpurkaus (Vulkanutbrottet) 1972, Nälkäinen lohikäärme (Den hungriga draken) 1972, Susi syö jymyhunajaa (Vargen äter dunderhonung) 1972, Lentävä matto (Den flygande mattan) 1972, Taikuri (Trollkarlen) 1972, Pikku aasi (Den lilla åsnan) 1981, Suuri kilpajuoksu (Den stora kapplöpningen) 1981 ja Nalle peikkometsässä (Bamse i trollskogen) 1991. Suomessa animaatiot on julkaistu kolmella DVD:llä. Animaatioita on esitetty FST:llä.

 

3. OLIPA KERRAN LÖYTÖRETKET. Produced By Procidis, Paris / Hesburger. Kieli: suomi. Kesto 2 h 10 min. Ehjä DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa.

Olipa kerran löytöretket (Il était une fois... les explorateurs 1996) -animaatio-sarjan viisi jaksoa: 1. Ensimmäiset purjehtijat, 2. Aleksanteri Suuri, 3. Eerik Punainen, 4. Tsingis-Kaani, 5. Muslimimatkailija maailmalla.

Suomalaisina ääninä Eija Ahvo, Pekka Autiovuori, Markku Huhtamo, Mauno Hyvönen, Jarmo Koski, Heikki Määttänen ja Anita Sohlberg. Barillén sarjat ovat 1970-luvulta tähän päivään keränneet valtaisan määrän katsojia. Niiden kautta monen 70-, 80- ja 90-luvuilla lapsuuttaan eläneen mieleen on, usein jopa täysin tiedostamatta, iskostunut niin pakokaasun haitallisuus, Ranskan vallankumouksen vaiheet, valkosolujen tehtävä kuin hehkulampun keksiminenkin. Suomenkielisen version sarjasta tuotti YLE Import.

 

4. OLIPA KERRAN AVARUUS. Produced By Procidis, Paris / Hesburger. Kieli: suomi. Kesto 2 h 10 min. Ehjä DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa.

Olipa kerran avaruus (Il était une fois... l'espace 1982) -animaatio-sarjan viisi jaksoa: 1. Omega-planeetta, 2. Saurialaiset, 3. Vihreä planeetta, 4. Leiskuva tähti, 5. Luolakansa

Olipa kerran ihminen (Il était une fois... l'Homme 1978) on Albert Barillén ohjaama ranskalainen animaatiosarja. Sen toinen osa, Olipa kerran avaruus, jatkaa suoraan siitä mihin Olipa kerran ihmisen viimeisessä jaksossa jäätiin, siinä ihminen maapallon tuhon uhkakuvien myötä päätyy avaruuteen. Olipa kerran avaruus on sarjan muidenkin osien tapaan jännittävä ja opettavainen, ollen kuitenkin samalla selvästi edeltäjäänsä mielikuvituksellisempi ja seikkailullisempi. Barillén sarjat ovat 1970-luvulta tähän päivään keränneet valtaisan määrän katsojia. Niiden kautta monen 70-, 80- ja 90-luvuilla lapsuuttaan eläneen mieleen on, usein jopa täysin tiedostamatta, iskostunut niin pakokaasun haitallisuus, Ranskan vallankumouksen vaiheet, valkosolujen tehtävä kuin hehkulampun keksiminenkin. Suomenkielisen version sarjasta tuotti YLE Import.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 €
tai
Sulkeutuu 109 vrk 16 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 109 vrk 16 h 32 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.