Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  DVD-levystä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!
 

 
1. OLIPA KERRAN IHMINEN 2: NEANDERTALINIHMINEN. Produced By Procidis, Paris. Kieli: suomi. Kesto n. 30 min. Ääniraita: suomi. DVD-levy muovikotelossa.

Kuka neandertalinihminen oikein oli? Mitä hän nautti ravinnokseen ja kuinka hän suojautui jääkauden kylmyydeltä? Haluaisitko tutkia hänen salaperäistä katoamistaan? Lähde mukaan historian kiehtovaan maailmaan. Salasana seikkailuun on: Olipa kerran... ihminen!

Käännös ja ohjaus: Marja Huuskonen, Arja Kataja. Suomalaiset äänet: Seppo Kolehmainen, Jarmo Heikkinen, Irma Martinkauppi, Rauni Järvilehto, Tiina Harpf, Maria Salo. Suomenkielisen version tuotanto: YLE Import.

Olipa kerran ihminen (Il était une fois... l'Homme 1978) on Albert Barillén ohjaama ranskalainen animaatiosarja. Sen toinen osa, Olipa kerran avaruus, jatkaa suoraan siitä mihin Olipa kerran ihmisen viimeisessä jaksossa jäätiin, siinä ihminen maapallon tuhon uhkakuvien myötä päätyy avaruuteen. Olipa kerran avaruus on sarjan muidenkin osien tapaan jännittävä ja opettavainen, ollen kuitenkin samalla selvästi edeltäjäänsä mielikuvituksellisempi ja seikkailullisempi. Barillén sarjat ovat 1970-luvulta tähän päivään keränneet valtaisan määrän katsojia. Niiden kautta monen 70-, 80- ja 90-luvuilla lapsuuttaan eläneen mieleen on, usein jopa täysin tiedostamatta, iskostunut niin pakokaasun haitallisuus, Ranskan vallankumouksen vaiheet, valkosolujen tehtävä kuin hehkulampun keksiminenkin.

 

2. PEPPI 2: Peppi järjestää huviretken. Nordisk Film. Tuotantovuosi 1969. DVD-levy muovikotelossa.

DVD, jonka kokonaiskesto on 55 minuuttia, sisältää alkuperäisen ruotsalaisen televisiosarjan (tuotantovuosi 1969) kaksi jaksoa sekä lisäksi Inger Nilssonin haastattelun, Ennen kuvausten alkua -koosteen sekä Peppi Pitkätossu -laulun ja muita lauluja. Ääniraita: ruotsi ja tanska. Tekstitys: suomi ja norja sekä heikkokuuloisille tanska ja ruotsi.
Peppi järjestää huviretken -jaksossa Peppi, Tommi ja Annika heittävät tikkaa, lennättävät leijaa ja pelottelevat Herra Tossavaista. Lopulta he kuitenkin heltyvät ja antavat nälkäisille ryöväreille voileipiä. Kun Peppi on vaihdissa, on siinä hatussa pitelemistä…
Peppi jahtaa kummituksia ja hänen luonaan käy varkaita -jaksossa Pepillä on syntymäpäivät ja hän järjestää hienot juhlat. Tommi ja Annika saavat lahjoja. Kun kaikki ovat saaneet vatsan täyteen kakkuja ja pullia, lähdetään ullakolle tervehtimään peikkoja ja kummituksia.

Ruotsalainen televisiosarja Pippi Långstrump (Peppi Pitkätossu) filmattiin 1968 ja esitettiin ensimmäisen kerran Ruotsin televisiossa 1969. Sarjassa on 13 puolen tunnin jaksoa. Peppi Pitkätossua esittää Inger Nilsson, Annikaa Maria Persson ja Tommia Per Sundberg. Olle Hellbomin ohjaama sarja perustuu Astrid Lindgrenin kirjoihin ja hänen omaan käsikirjoitukseensa. Televisiosarjasta koottiin 1973 Peppi Pitkätossu -elokuva.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 29 vrk 10 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 29 vrk 10 h 32 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.