Kuvaus

Kuvaus

Olive Kitteridge (2DVD) 

Neliosainen minisarja Olive Kitteridge kertoo hauskan ja sydämellisen, mutta samalla katkeransuloisen ja musertavan tarinan näennäisen idyllisestä koillisamerikkalaisesta pikkukaupungista, jonka pinnan alta paljastuu lukuisia salasuhteita, rikoksia ja tragedioita.

Tapahtumien keskiössä on yläkoulun matematiikanopettaja Olive, jonka kärkevä kieli ja karu olemus kätkevät alleen lämpimän mutta levottoman sydämen sekä vahvan moraalin.

25 vuoden ajalle levittäytyvä tarina seuraa Oliven suhdetta mieheensä Henryyn, kylän hyväsydämiseen apteekkariin, ja poikaansa Christopheriin, jolla on vaikeuksia sulattaa äitinsä kasvatustyyli. Lisämaustetta kertomukseen tuovat muut kyläyhteisön erikoiset asukkaat.

Elizabeth Stroutin Pulitzer-palkittuun romaaniin perustuvan sarjan on ohjannut Lisa Cholodenko ja käsikirjoittanut Emmy-palkittu Jane Anderson. Pääosissa nähdään Oscar-voittaja Frances McDormand sekä Richard Jenkins.

Ohjaus: Lisa Cholodenko

Pääosissa: Frances McDormand, Richard Jenkins, Zoe Kazan, Rosemarie DeWitt, Martha Wainwright, John Gallagher Jr., Devin Druid, Jesse Plemons, Bill Murray, Peter Mullan

Valmistusvuosi: 2014

Kesto: noin 4 h

Toimitus ainoastaan postittamalla, ei noutoja.MAKYLK

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 5 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12 € Sulkeutuu 52 vrk 5 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.