Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

OLLIN MERENALAISET SEIKKAILUT  X 3


 


OLLIN MERENALAISET SEIKKAILUT - PAAVO KODITTOMANA JA MUITA TARINOITA OSA 4 --


-REINON RODEO


REINO JÄRJESTÄÄ RODEOKILPAILUN , JA KARI TUNTEE ITSENSÄ ULKOPUOLISEKSI , KOSKA EI OLE  YHTÄ TAITAVA KUIN MUUT . RODEOPÄIVÄNÄ SE PÄÄSEE KUITENKIN NÄYTTÄMÄÄN KYKYNSÄ !


-TOISEN TÖITÄ TEKEMÄSSÄ


SUKELLUSVENEET KAIPAAVAT VAIHTELUA JA VAIHTAVAT TÖITÄ ULLAN KANSSA . TÖIDEN VAIHTAMINEN TAKAISIN EI SUJU KUITENKAAN YHTÄ HELPOSTI !


-PETRA ETSIVÄNÄ


AUTTAESSAAN REINOA PAIMENTAMISESSA OLLI ALKAA VUOTAA ÖLJYÄ . PETRA AUTTAA LÖYTÄMÄÄN SYYN KUMMALLISEEN VUOTOON .


-PAAVO KODITTOMANA


PAAVON "KOTI" ELI SEN SELÄSSÄ OLEVA KUORI ON MENNYT RIKKI ONNETTOMUUDESSA . PAAVON YSTÄVÄT TEKEVÄT KAIKKENSA ILAHDUTTAAKSEEN SITÄ UUDELLA KODILLA .


-MERIMAKKARAHUIJAUS


OLLI JA PETRA SAAVAT TEHTÄVÄKSEEN KUVATA MAHDOLLISIMMAN MONTA HARVINAISTA VEDENALAISTA LAJIA . LÖYTYYKÖHÄN KAIKKI LAJIT?


TUOTANTOVUOSI 2009


KESTO 58 MIN


PUHUMME SUOMEA


OLLIN MERENALAISET SEIKKAILUT-YSTÄVIÄ IKUISESTI JA MUITA TARINOITA OSA 5 --


-SEIKKAILU LAITUMELLE


REINO SIIRTÄÄ JOUKKONSA VEHREÄMMILLE LAITUMILLE , JA PETRA HALUAA MUKAAN . OLLI PELKÄÄ MATKAN OLEVAN TYLSÄ EIKÄ SIKSI OLE INNOSTUNUT LÄHTEMÄÄN .


-YSTÄVIÄ IKUISESTI


KARI JA PAAVO RIITELEVÄT JA OTTAVAT SEN SEURAUKSENA PETRAN JA OLLIN UUSIKSI PARHAIKSI YSTÄVIKSEEN ! VALITETTAVASTI PETRAN JA OLLIN YSTÄVYYS ALKAA KÄRSIÄ RIITAPUKAREIDEN EDESOTTAMUKSISTA .


-SUKELTAJA-TATUN VIERAILU


TATU TULEE MITTAAMAAN OLLIN JA PETRAN TAITOJA  , JOITA NE ESITTELEVÄT NÄYTÖKSESSÄ . OLLIA JÄNNITTÄÄ NIIN KOVIN , ETTÄ SEN ESITYS MENEE MÖNKÄÄN .


-LAPSENVAHTINA


TATU JÄTTÄÄ SUKELLUSVENEET VAHTIMAAN SULOISTA MUTTA ILKIKURISTA MUSTEKALAVAUVAA . VASTUU VAUVASTA KUITENKIN UNOHTUU , KUN NE KEKSIVÄT JOTAIN HAUSKEMPAA TEKEMISTÄ .


-KADONNUT KULTAINEN KAUPUNKI


OLLI JA KARI LÄHTEVÄT LÖYTÖRETKELLE ETSIMÄÄN LEGENDAARISTA KADONNUTTA KULTAISTA KAUPUNKIA . KAUPUNGIN SIJAAN NE KOHTAAVTKIN RUTKASTI KOMMELLUKSIA !


TUOTANTOVUOSI 2009


KESTO 58 MIN


PUHUMME SUOMEA


OLLIN MERENALAISET SEIKKAILUT-KOTILOKAHINAT JA MUITA TARINOITA OSA 6


-KUKAAN EI OLE TÄYDELLINEN


LYYLISTÄ TULEE VÄHÄN LIIAN KILPAILUHENKINEN SEN ESITELLESSÄ AKROBATIATAITOJAAN .SE PARANTAA SUORITUSTAAN VIELÄ SAKARIN TARJOAMALLA LISÄAVULLA , MUTTA LOPPUJEN LOPUKSI KAIKKI MENEEKIN PIELEEN .


-ULLA ALLAPÄIN


YKSI ULLAN "JALOISTA" MENEE RIKKI , JA SE JOUTUU ODOTTELEMAAN SAKARIN KANSSA PIENELLÄ LAUTALLA VARAOSAA . PETRA JA OLLI TEKEVÄT PARHAANSA PIRISTÄÄKSEEN TYLSISTYNYTTÄ ULLAA .


-VÄHEMMÄN ON ENEMMÄN


SUVI HARJOITTELEE NOUSUJA JA LASKUJA KILPAILUJA VARTEN . SE EI VÄLITÄ REINON OHJEISTA OLLA NOUSEMATTA LENTOON LEVÄLAUTAN PÄÄLTÄ JA JÄÄ SIIHEN KIINNI . REINO ONNISTUU KUITENKIN PELASTAMAAN SUVIN .


-KOTILOKAHINAT


KARILLA ON JUURI SE KUORI , JOKA TÄYDENTÄISI OLLIN RAKKAAN SIMPUKKAKOKOELMAN . OLLI TEKEE MITÄ TAHANSA SEN SAAMISEKSI - JOPA KAIKEN, MITÄ KARI PYYTÄÄ . 


-SUVI SYVYYKSISSÄ


SUVI TUO TAVAROITA LAIVAN PELASTUSOPERAATIOTA VARTEN . LÄHTIESSÄÄN INNOKKASTI KOTIIN VIETTÄMÄÄN SYNTYMÄPÄIVIÄÄN SE UNOHTAA TANKATA JA JÄÄ TANKKI TYHJÄNÄ KESKELLE MYRSKYÄ .


TUOTANTOVUOSI 2009


KESTO 58 MIN


PUHUMME SUOMEA


YHTEISKESTO KOKO SETILLE 2 H 54 MIN


MUOVEISSA


EI TARJOUKSIA


 


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

18 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.7.2018 22:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.