Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Vuonna 2002 varsin iäkkäänä kuollut Olof Lagercrantz oli ruotsalainen kulttuuri-intellektuelli, kirjailija, toimittaja, tutkija, toimittaja ja julkasijakin. Hän on mm. kommentoinut ja ollut tukemassa sellaisia kirjailijoita kuin Nelly Sachsia, Peter Weissia ja Aleksandr Soltzenitsynia, jonka teoksen Vankileirien saaristo hän junaili lännessä julkaistavaksi. Hän työskenteli pitkän rupeaman Dagens Nyheterissä, ensin lehden kulttuuritoimituksessa sitten 1960-75 lehden toisena päätoimittajana.

Tässä kulttuurihistoriallisesti varsin antoisa raportti ruotsalaisen kirjallisuuden ehkä haastavimmasta hahmosta, August Strindbergista. Teos on perusteellinen elämänkerta ja elämänmittaisen työn kirjallisuudentutkijana ja -tuntijana tehneen intellektuellin henkilökohtainen tutkimusmatka paitsi ruotsalaiseen myös koko eurooppalaiseen kulttuurikenttään noina "nietzscheläisyyden" vaikutusvuosina 1800-luvun loppupuolella ja 1900-luvun alussa. Jos niin haluaisi sanoa, voisi todeta, että tässä elämänkerrassa lyö kättä kolme kirjallisuuden mittamiestä, kukin toisensa särmiä kirkastaen.

Tyyli on läpikirjallista, asiat läpiajateltuja, läpileikkaus aikakaudesta totaalinen.

Teoksen kustansi suomeksi Tammi, painovuosi on 1980. Paksu suurikokoinen kangaskantinen asiallisessa kunnossa oleva sidos kansipaperein. Sivuja 480. Posti- tai huutopakettina.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.12.2017 21:19

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.